05.05.2014

Recomand implant dentar de la Clinica Stomatologica Dental Praxis


 Am cativa ani de cand tot incercam sa ajung la dentist, macar intr-o vizita de curtoazie, insa nici vorba sa reusesc.
Sarcina, copil, probleme, munca si iar munca, alta sarcina, alt copil, etc etc. Pretexte e clar ca mi-am gasit cu duiumul si nici nu erau de ici de colo, ca doar deh, nici dor nu-mi era de scaunul de care am fost terorizata toata copilaria mea.
Cum credeti ca am ajuns totusi la clinica stomatologica???
De durere, normal, ca altfel nu ma dadeam dusa!
M-a durut o noapte, apoi alta, am incercat sa pretextez ca e de fapt o nevralgie, apoi ca de fapt ma doare urechea, bla bla. Apoi ca daca ziua nu ma doare inseamna ca noaptea mi se pare..Cine sa ma mai creada, ca nici eu nu mai eram in stare;))
Asadar, de o luna de zile m-a luat sotul pe sus si m-a plasat pe scaunul dentistului! Acesta ma astepta de mult timp, asa ca de atunci sunt client fidel. Si stau cuminte pe scaun de parca e prietenul meu cel mai bun.
Nu ma doare, nu ma deranjeaza nimic, e mai mare placerea, serios vorbesc! 
Dupa cata spaima acumulasem in mine, vazand ca nu am avut practic nici un motiv sa-mi fie teama, ma simt aproape ca la cinema, ca tot am atata amar de vreme de cand nu am mai avut placerea asta!
Deh, compenseaza cei mici cu adevarate piese de teatru atunci cand sunt in forma, sa ma consoleze si sa-mi treaca dorul!
Asadar momentan sunt in renovare, gura mea mai axact! Multumesc lui Dumnezeu, problemele nu-s tare grave.. Dupa atatia ani de neglijenta din partea mea, ma asteptam la ce era mai rau.
Pe langa plombitele inevitabile am avut insa si o extractie. Una din maselele afectate nu a mai putut fi salvata, asa ca....cu toata durerea, a trebuit sa-mi iau la revedere de la ea. 
Tocmai ea era reponsabila si cu durerea ce radia de acum in toata gura, de nu-mi mai dadeam seama daca ma doare in partea stanga sau in partea dreapta. Am incercat initial o tratez, insa la cat era de afectata, a fost in zadar.
Urmeaza in curand si un implant dentar, imediat ce se vindeca locul dureros, dupa care voi putea sa stau linistita din nou, cu dantura completa!

Voi iubiti scaunul dentistului, sau sunteti la fel de tematori ca si mine?
 dentalpraxis

19 comentarii:

  1. Urasc dentistul, nici sa nu aud ! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Am scapat de dentist acum 8 ani,dar din pacate trebuie sa merg cat de curand din nou la el :( un dinte...si tocmai din fata imi face probleme imi este frica sa nu raman fara el !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e o placere, insa mai ales daca e dintr-un motiv atat de serios trebuie sa faci in asa fel incat sa ajungi la medic. Am ajuns si eu la cei doi dinti din fata cu lucrarea:(, din pacate.

      Ștergere
  3. Mie imi place sa merg la dentist! depinde la cine mergi daca are mana usoara! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine are macar o experienta negativa de-a lungul vietii( si cred ca 85% au;), vor avea reticente atunci cand se vor aseza pe scaunul unui medic nou. Acum pot sa fiu si eu in asentimentul tau, am gasit un medic tocmai pe masura sufletul meu fricos! Si e in sfarsit bine si pe acel scaun urat de mai toata lumea!

      Ștergere
  4. Mai am si eu cateva probleme de reparat,cand crezi ca ai scapat de dentist,apare iar o alta problema si tot asa este exact cum ai repara la o casa ce s-a mai stricat.Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multa sanatate, ai dreptate! Eu sper totusi sa nu mai trebuiasca sa revin curand;))

      Ștergere
  5. Gabriela Rotaru
    Nu e placut sa-i vizitezi dar e necesar,pentru sanatatea ta care porneste si de la o banala durere de masea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca e durere pe care efectiv sa nu o pot tolera, e cea de masele. Nu imi mai doresc sa o simt vreodata si nici altora nu as dori-o nici macar pt o secunda!

      Ștergere
  6. mie mie drag sa merg la dentist, am un doctor bun!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu e o placere, dar e necesar. fb dulce aleka

    RăspundețiȘtergere
  8. Your blog is my favorite blog about the implant dentar nice style.
    implant dentar

    RăspundețiȘtergere
  9. Hi I really appreciate your all efforts which is specially for the implant dentar it's nice blog.
    implant dentar

    RăspundețiȘtergere
  10. What an awesome post, I just read it from start to end. Learned something new after a long time. Its extremely good and very helpful for me.Thanks for sharing this great post.
    Kostenlose Beratung für Zahnersatz

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc ca ne-ai impartasit si noua experienta ta, o sa scriu si eu dupa ce ma duc la ei.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu mi am facut implant dentar in cluj la clinica bote-san si sunt extrem de multumit de ei.

    RăspundețiȘtergere