06.05.2014

Un produs pe cale sa intre in rutina mea

Despre Himalaya am auzit parca dintotdeauna. Liv 52 era un produs prezent in mod curent in dulapiorul cu medicamente din casa parintilor mei si chiar daca eu personal nu l-am folosit niciodata, am auzit atatea despre el incat mai ca as putea scrie o carte;)
Sunt gata sa pariez ca putini dintre noi sujt in situatia de a nu fi auzit de acest supliment alimentar!
De folosit un produs al lor, am facut-o acum vreo 2 ani pentru prima data. Am participat la o campanie de lansare si am avut norocul sa beneficiez de cateva produse pentru testare.
Daca nu ma insel era vorba de o crema de fata, un sapun si o pasta de dinti. Toate si-au facut loc incet incet in rutina mea si si-au facut treaba foarte, foarte bine, pana s-au terminat si cum aveam atatea alte produse la rand nu le-am mai cautat in magazine, sa le recumpar.
In acest moment, rasfoind site-ul foarte dragut si aerisit si stiindu-ma cu o afectiune destul de neplacuta, respectiv caderea parului, m-am fixat pe acest subiect si am cautat un remediu.
Cauzata de perioada de 9 luni de sarcina, plus alaptare, urmata de nopti pierdute, griji peste griji si stres, caderea aceasta excesiva a parului mi-a cam dat 'dureri' de cap, intrucat cui ii place sa gaseasca fire intregi din podoaba capilara in toate locurile din casa?
Bineinteles ca nu astept minuni de la nici un produs si stiu ca de multe ori vindecarea unei afectiuni porneste de fapt din interior.
Am noroc de faptul ca in ultimul timp, cea mica doarme foarte bine noaptea, ceea ce imi asigura si mie un somn linistit. Macar la acest capitol sunt premianta, daca la capitolul stres stau prost;) E absolut inevitabil atunci cand lucrezi cu publicul.

Dupa cum spuneam, am descoperit o crema impotriva caderii parului care cred eu ca m-ar ajuta sa scap de aceasta problema.
Are un pret foarte bun, doar 22,50 lei.
Crema impotriva caderii parului (100ml) 
Are o cantitate de 100 de ml, iar descrierea de pe site suna astfel:

O formula revolutionara impotriva caderii parului!
Extractele de Butea Monosperma si de Butea Parviflora stopeaza degradarea firelor de par si stimuleaza ciclul natural de crestere!
Intareste firele de par, creste densitatea si le imbunatateste aspectul. 


Eu am incredere in produsele Himalaya si as incerca acest produs cu draga inima. Astept doar sa revina pe stoc sa mi-l pot comanda!

Voi ce parere aveti de produsele Himalaya Herbals? Ati incercat vreunul din produsele prezentate pe site-ul hboutique.ro?

banner-himalaya

15 comentarii:

  1. ma Bianca ...tu scrii ptr mine special ? :-))) am si eu problema asta si nu ma incanta deloc cum arata parul meu...pare din ce in ce mai putin, uneori ma trezesc cu cate un smoc intreg in mana :-/ nu mai are volum , nici stralucire .. ma duc chiar azi sa-mi iau crema asta..sper s-o gasesc pe la noi in oras ! Multumesc mult , mult ptr pont ! :-D Si eu sunt fan Himalaya , am o mare parte din gama lor si sunt produse f bune, eficiente ..nu mai zic naturale..sunt ajutorul meu de nadejdie in caz de probleme si nu numai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda;)
      Ai gasit crema? Sa imi spui si mie daca ti se potriveste. Pupici
      Saru'mana de vizita!

      Ștergere
    2. eu am crema hidratanta de la himalaya,foarte hidratanta si la un pret mic
      am sa incerc si eu crema pt par

      Ștergere
  2. M-ar interesa si pe mine aceasta crema. Ai incercat-o? A dat ceva rezultate?

    RăspundețiȘtergere
  3. M-ar interesa si pe mine aceasta crema, Ai incercat-o? A dat ceva rezultate?

    RăspundețiȘtergere
  4. De-a lungul timpului am "facut cunostiinta" cu cateva produse ale acestui brand.Pot sa spun ca am fost foarte multumita.Aceasta crema nu am incercat-o si ma intreb daca macar amelioreaza caderea parului.Am fost binecuvantata cu o podoaba capilara bogata , insa trecerea anilor si stresul cauzeaza probleme si este intr-adevar enervant sa vezi pe perie din ce in ce mai mult fire de par.Faptul ca are un pret modic e un bun argument , m-ar tenta.Un weekend placut si fara ploaie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar sunt interesata si eu.. pentru ca, exact ca si tine dupa nastere m-am confruntat cu o cadere excesiva de par..Am sa o incerc si eu :) ! Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. suna interesant o sa incerc...am probleme cu caderea parului

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte bune produsele de la Himalaya,le folosesc cu placere

    RăspundețiȘtergere
  8. FB. Micu Mihaela
    sunt super produdele Himalaya

    RăspundețiȘtergere
  9. super produsele de la Himalaya... am inceput si eu sa le folosesc

    RăspundețiȘtergere
  10. este interesanta descrierea, voi cauta si eu produsul
    Adriana Huszar

    RăspundețiȘtergere
  11. Sincera sa fiu,nu am auzit pana acum de produsele de la Himalaya,dar dupa spusele multor persoane merita ..is curioasa,voi incerca si eu :)

    RăspundețiȘtergere