06.05.2014

Super Concurs + Review Noua Gama Eucerin Volume Filler

Va povesteam recent aici (click) despre problemele tenului meu, precum si despre noua gama lansata de Eucerin in sprijinirea expresivitatii tenului nostru.
Intre timp, datorita Siginei si a provocarii propuse de ea, am intrat la randul meu in posesia produselor mult ravnite si de care la randul vostru puteti beneficia, daca va doriti asta:
  • Crema de zi Eucerin Volume Filler;
  • Crema de noapte Eucerin Volume Filler;
  • Crema pentru ochi Eucerin Volume Filler.
Au ajuns rapid, ambalate frumos intr-o sacosica si apoi intr-un portfard alb, astfel:
Arata minunat, asa este?



Mai jos atasez si detaliile de pe ambalaj si modalitatea de aplicare la fiecare in parte:


Eu abia am inceput testarea si nu pot spune decat ca sunt sigura ca pielea mea imi va multumi in curand ca mi-am amintit sa o ingrijesc. 
Va spuneam in articolul precedent de totala lipsa de consideratie pe care am avut-o fata de tenul meu pana in acest moment, in ideea ca poate o voi mosteni pe mama mea care are un ten fantastic. Ei bine, asta nu s-a intamplat, iar liniile fine si-au anuntat prezenta, zguduindu-mi universul;)
 Problemele nu sunt foarte grave, insa in timp ar fi fost catastrofale.
Eucerin ma va ajuta sa repar ce este de reparat si ma va sustine in prevenirea viitoarelor riduri, ca doar de intinerit nu mai intineresc, iar faptul ca produsele au FPS 15 e un mare, mare plus, intrucat ma salveaza de la aplicarea unei alte creme care sa protejeze si de radiatiile solare.


Iar acum sa ajungem acolo unde v-am promis! Va invit in numar cat mai mare la CONCURS!!!
Pentru a va inscrie, o sa va rog sa urmati cativa pasi:
1. Spuneti-mi in cateva randuri de ce va doriti produsele din gama Eucerin Volume Filler;
2. Oferiti un like paginii mele de Facebook ( click);
3. Urmariti-mi blogul prin GFC si/sau e-mail.
4. Dati un share acestei postari ( click),  sa afle cat mai multe persoane despre produsele prezentate si despre concurs.

Concursul se desfasoara pe parcursul a doua saptamani!
Va incepe astazi 6 mai si se va incheia pe 19 mai, la ora 23:59, timp in care va astept comentariile in care sa includeti :
  1. Raspunsul la intrebare;
  2. Numele de Facebook de pe care ati dat like;
  3. Numele GFC si/sau adresa de e-mail folosita( nu uitati sa confirmati inscrierea primita pe e-mail);
  4. Link-ul de share.
Vor fi trei castigatoare, care vor primi cate un set precum cel prezentat de mine, in valoare de peste 300 de lei, asadar va astept cu inscrieri cat mai multe!

PS: Castigatoarele vor fi alese in colaborare cu un reprezentant Eucerin.
 Anuntul se va face intr-un articol separat aici pe blog, precum si intr-o postare pe pagina de facebook a blogului, in cateva zile de la incheierea concursului.

Va multumesc si va astept cu drag!

79 de comentarii:

  1. Imi doresc produsele din gama Eucerin Volume Filler pentru ca nu am avut ocazia sa le incerc pana acum, stiu ca sunt produse bune si de calitate si as fi mandra si bucuroasa daca as avea aceasta ocazia de a le folosi, cu siguranta se potrivesc perfect tipului meu de piele.
    fb: Mary Anton
    gfc: Anton Mary
    share:https://www.facebook.com/Antonmarilena/posts/564286343686858?stream_ref=10

    RăspundețiȘtergere
  2. imi doresc setul pentru mama mea, are un ten lipsit de volum care si-a pierdut din fermitate si care a inceput sa "gazduiasca" riduri care te imbatranesc fara sa vrei si te limiteaza in increderea pe care o ai in tine si atuurile tale estetice, o merita.

    fb ALINA MADALINA MITU PADUREANU
    share fb https://www.facebook.com/alina.madalina.121/posts/779740625377166?stream_ref=10
    email mali_nutza@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna!
    Multumim pentru concurs!
    Imi doresc mult sa incerc aceste produse minunate Eucerin Volume Filler. Ma apropii de 40 de ani si tenul meu nu mai este ca acum 20 de ani. Tenul si-a pierdut stralucirea si ridurile au inceput sa apara. Vreau sa ma mandresc cu tenul meu si peste 10 ani si sunt sigura ca voi reusi cu Eucerin Volume Filler, care ii va reda volumul si fermitatea, il va hidtrata si va reduce ridurile.
    FB: Cristina Popescu
    GFC: Cristina
    email: cristina.popesku@yahoo.com
    Link share: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10202226147834667?stream_ref=10

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi doresc din suflet macar una din aceste minunate creme.Cu siguranta cremele Eucerin isi vor gasi loc in rutina mea zilnica,daca ar fi sa le am,marturisesc ca am vazut ceva pe la colturile ochilor care nu-mi plac deloc normal sunt trecuta de 36 ani :(.Am folosit Eucerin cu multi ani in urma, si am fost foarte incantata de rezultatele obtinute,insa..pretul nu tocmai modest,m-au impiedicat sa imi cumpar in continuare :( Nu am incercat insa crema de ochi si imi pare tare rau, pentru ca zona ochilor cred ca necesita o ingrijire aparte.Eu inca ma consider o domnisoara desi am doua fetite micute inca si o varsta si ..si... mi-as dori foarte mult sa ma mentin in continuare tanara,pentru mine,sot si copii.Multumim foarte mult pentru acest giveaway!
    fb: elena banu
    gfc: elena banu
    share: https://www.facebook.com/banu.elena/posts/707312282653890?stream_ref=10
    e-mail: elena_banu87@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi doresc produse din gama Eucerin Volume -Filler pentru ca am incercat alte produse de la aceasta firma si au fost foarte bune.Dupa ce am citit ce ai scris despre aceasta gama chiar asi fi tentata pentru ca am probleme cu cearcanele si cu lipsa de somn si daca le-asi castiga ar fi ok iar daca nu tot mi le voi lua pentru ca m-ai convins si vreau neaparat sa le incerc mai ales ca merg si pe tenul mixt.Multumim pentru concurs.
    FB: Gabriela Gabriela
    Email: gabrielaasmin@gmail.com
    Share: https://www.facebook.com/gabriela.gabriela.564/posts/281194562059293?stream_ref=10
    GFC: gabriela gabriela

    RăspundețiȘtergere
  6. fb:Tatiana Sorina
    gfc:Tatiana Sorina
    share:https://www.facebook.com/tatiana.sorina/posts/759037247474528?stream_ref=10
    Imi doresc mult sa incerc aceste produse din aceasta minunata gama deoarece de mult sunt in cautarea unei creme bune si sincer din gamele care le-am testat nu am vazut nici cea mai mica imbunatatire.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-as dori aceste produse pentru mine, deoarece cred ca ar face minuni tenului meu. Noptile nedormite datorita micutei mele si-au lasat amprenta asupra tenului meu. Am citit despre ele si s-ar potrivi perfect. Aceste creme mi-ar reda frumusetea tenului si as " intineri" :) m-ar ajuta la restabilirea volumului facial si redefinirea conturului fetei. Tenul meu ar fi hidratat si ridurile reduse semnificativ, ca sa nu mai zic ca as fi protejata si impotriva razelor solare datorita protectiei UVA.
    FB like: Lacra Lacry
    GFC Lacramioara Baltag
    share: https://www.facebook.com/lacra.lacry.7/posts/766557743377383?stream_ref=10

    RăspundețiȘtergere
  8. buna!
    fb:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz
    share:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz/posts/622642221146136?stream_ref=10
    gfc:alina hurmuz
    imi doresc sa incerc asceste produse minunate ,deoarece nu am incercat am citit in articol ca ar fi foarte bune pt cearcane iar tenul si mai pierdut din stralucire ,acum ca am citit m-ai convins si sper sa fiu o norocoasa ,multumim frumos pentru acest minunata concurs:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna! Te felicit Bianca pentru organizarea acestui concurs, cu premii atat de folositoare!
    Cum sa imi argumentez eu dorinta pentru produsele Eucerin Volume Filler? Simplu! Am implinit ieri 34 de ani, nu am folosit pana acum produse Antirid, desi ar fi trebuit (mia culpa!), in schimb am incercat o anume gama de la un alt brand, care pur si simplu nu mi s-a potrivit (ma umpleam de cosuri a doua zi, cremele mi se pareau prea grase probabil pentru tenul meu sensibil). Am plasat produsele mamei mele, careia ii prieste "tratamentul" si le foloseste zilnic, spre marea mea bucurie!
    Asa ca eu una, ma inscriu cu mare interes la acest concurs si sper din tot sufletul sa am sansa sa folosesc produsele de la Eucerin!
    Multumim!
    fb: nadia alina candrea
    gfc: nadia candrea
    abonata: new_nadia****@yahoo.com
    share: https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/795775417109136?stream_ref=10.

    RăspundețiȘtergere
  10. De foarte mult timp imi doresc sa incerc macar un produs Eucerin,dar pana acum nu am avut ocazia.Orice femeie care are grija de tenul ei,si-ar dori sa aiba asemenea produse.Imi doresc aceste produse din mai multe motive.Pentru ca sunt potrivite varstei mele,ma vor ajuta sa previn ridurile si sa le diminuez pe cele existente si imi vor proteja tenul de soare,deoarece contin fps.
    fb:Nicoleta Agache
    gfc:Nico
    share:https://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/641542532603809?stream_ref=10
    Multumesc,Bianca! :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna !
    In primul rand multumim ca vrei sa ne dai asa premii bune si utile! :*

    Eu mi-as dori sa ii pot face mamei mele o surpriza si sa i le daruiesc, i-ar fi de mare ajutor si s-ar bucura foarte mult.. :)

    Nume Fb: Adriana Ady M
    Adresa de e-mail folosita: ady.0124@yahoo.rom
    Link-ul de share: https://www.facebook.com/adr1ana.ady/posts/774600749225240?stream_ref=10

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. gfc:georgyaaa
    fb:Georgyaa Geoo
    share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=763841963634513&id=100000261480494&stream_ref=10
    abonare mail:scumpik_anna20@yahoo.com
    Imi doresc aceste produse deoarece nu am folosit niciodata nici un produs din aceasta gama,si pentru motivul ca suntem constiente ca odata cu trecerea timpului apar primele linii fine pe tenul nostru iar pentru a prevenii aceste linii avem nevoie de un ritual de ingrijire pe care sa il urmam cu perseverenta,iar aceste creme Eucerin sunt cele mai bune si potrivite,sunt sigura ca si-ar face treaba perfect
    multumim pt concurs

    RăspundețiȘtergere
  14. https://www.facebook.com/gabriela.ungureanu.35/posts/837313476283658?stream_ref=10
    gfc.fb gabriela.ungureanu
    le vreau pt a le face cadou mamei mele

    RăspundețiȘtergere
  15. imi doresc produsele pentru ca sunt curioasa sa le incerc
    fb:serban greti
    gfc:cleopatra
    share:https://www.facebook.com/serban.greti/posts/647630415292016?stream_ref=10

    RăspundețiȘtergere
  16. FB SI GFC CRISTI ANDREEA
    SHARE https://www.facebook.com/andreea.cristi.94/posts/234691713391189?stream_ref=10
    mail monicaandreea98@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Din momentul in care am devenit mama in urma cu trei ani a inceput cea mai frumoasa ,dar si cea mai provocatoare perioada din viata mea. Mi-as dori produsele din gama Eucerin Volume Filler deoarece vreau sa fiu o mamica ingrijita si cocheta,mai ales ca peste putin timp schimb prefixul si voi implini 40 de ani. Si cum altfel as reusi acest lucru decat cu produsele care ,,scot în evidenţă frumuseţea exterioară, liniştea interioară şi încrederea în sine '' ?!. Daca pielea mea ar vorbi ar spune ca asa cum ingredientul relatiei mele consta in dragostea si fericirea unei familii implinite tot asa ingredientele perfecte pentru el sunt cele din gama Eucerin .<3
    fb Cristina-Elena Antohe
    gfc CRISTINA-ELENA ANTOHE
    e-mail cristink_elena@yahoo.com
    share https://www.facebook.com/cristinaelena.antohe/posts/628876413865517?stream_ref=10

    RăspundețiȘtergere
  18. https://www.facebook.com/adriana.lautarescu/posts/533597646763452?stream_ref=10
    gfc&fb adriana.lautarescu
    lautarescuadriana@yahoo.com
    imi doresc produsele pentru ca sunt curioasa sa le incerc

    RăspundețiȘtergere
  19. fb:Dumitru Cristina
    gfc:Cristina.Dumitru35
    share:https://www.facebook.com/dumitru.cristina.12/posts/661339787271003?stream_ref=10
    Sincer nu am folosit nici un produs din gama Eucerin ,mi-ar placea sa le incerc .

    RăspundețiȘtergere
  20. GFC: beauty_and_others
    FB: Nicoleta Alexandra
    share: https://www.facebook.com/nicoleta.alexandra.5099/posts/1411844212426525?stream_ref=10

    Imi plac produsele Eucerin! Am folosit si inainte cateva produse de la ei si am ramas impresionata de ele. De atunci, insa nu prea am mai achizitional altele pentru ca imi place tot timpul sa incerc si alte produse de la alte firme, insa daca tu ne oferi aceasta ocazie de a castiga aceste creme, nu ezit sa nu ma inscriu si sa aflu cum sunt si ce efect au asupra tenului meu!

    RăspundețiȘtergere
  21. Imi doresc produsele eucerin pentru ca nu le-am incercat niciodata si pentru ca tenul meu are nevoie de ele.
    GFC: ionelia cristina nichita
    FB: crystyna nichita
    share: https://www.facebook.com/crystina.nichita/posts/541129032662469?stream_ref=10

    RăspundețiȘtergere
  22. https://www.facebook.com/ioana.alexandrescu.3/posts/548223148630134?stream_ref=10
    gfc.fb ioana.alexandrescu
    ungureanuioana47@yahoo.com
    imi doresc produsele pt ca nu le-am incercat

    RăspundețiȘtergere
  23. fb: Madalina Maddy
    mail: madalinamaddy29@yahoo.com
    share: https://www.facebook.com/madalina.maddy.5496/posts/294650610701338?stream_ref=10

    Pielea fetei consider ca da cele mai mari batai de cap. O consider sensibila si foarte pretentioasa, insa daca te implici in "satisfacerea" ei curand nu o vei considera asa.

    Din punctul meu de vedere orice femeie nu trebuie sa isi neglijeasca tenul. Eu una, imi rezerv in fiecare zi ceva timp, atat dimineata cat si seara sa aplic pe fata o crema hidratanta. Iarna pielea se usuca, iar vara trebuie protejata de razele uv, asa ca de omis nu am cum sa omit acest lucru. Gama de produse Eucerin spre rusinea mea, inca nu am avut ocazia sa le testez insa am auzit multe avantaje despre ele atunci cand intra in contact cu pielea.

    Cremele confera elasticitate pielii, o regenereaza, lupta impotriva ridurilor si da acel aspect al fetei de te face sa crezi ca esti cu cativa ani buni mai tanara.

    In concluzie imi doresc aceste creme deoarece as vrea sa simt pe propria piele efectele pe care acestea le promite, si sunt sigura ca nu ma vor dezamagi.

    RăspundețiȘtergere
  24. Imi doresc produsele din gama Eucerin Volume Filler pentru ca nu am avut ocazia sa folosesc nici un produs si aceste produse mi-ar fi utile si de folos acum cand am trecut de 40 de ani trebuie sa am mai multa grija la piele si ridurile fetei as fi foarte incantata sa pot testa aceste produse pentru a avea un ten frumos si sanatos.
    FB:Janeta Janet
    GFC:jane(janeta_20072001)
    E-mail:janeta_20072001@yahoo.com
    Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/302376026553639?stream_ref=10

    RăspundețiȘtergere
  25. Imi doresc produsele din gama Eucerin Volume Filler pentru ca nu am folosit niciodata si as dori sa le pot folosi. FB: Paula Ina. GFC: Paula Ina. E-mail: dragalasa1991@yahoo.com. Share: https://www.facebook.com/dragalasa1991/posts/542658569190698?notif_t=like

    RăspundețiȘtergere
  26. Elasticitate, fermitate, vitalitate…cele trei caracteristici ale unui ten stralucitor, plin de viata si sanatos!Cred ca orice femeie si-ar dori ca pielea ei sa fie fara de cusur, lipsita de riduri, linii fine si pete post-acneice, si din fericire aceste dorinte nu sunt departe de adevar!Asemeni lor, chipul meu sufera…Soarele arzator, praful, timpul dar si alti agenti externi, si-au lasat amprenta asupra pielii sensibile a tenului, si in timp au dus la crearea de pori dilatati, riduri de expresie adancite si volum pierdut.
    Nu demult mi s-a pus intrebarea urmatoare: De ce esti mereu trista? Pe moment nu am inteles scopul acesteia, afirmand cu seriozitate ca este doar o inchipuire, pentru ca sunt de felul meu o persoana plina de viata, optimista care nu se da in laturi de la nimic insa abia mai apoi am inteles ce a dorit sa spuna colega mea atunci cand mi s-a adresat in acest fel!Tenul meu pare mereu obosit astfel ca expresia fetei si privirea, imi sunt palide si terne, ca si cand as fi continuu supusa unui stres sau unui chin fizic.
    Am incercat numeroase variante ale produselor cosmetice destinate prevenirii aparitiei ridurilor dar si a diminuarii acestora, insa nimic nu a dat rezultate astfel ca imi doresc sa incerc ceva nou, revolutionar, ceva care sa ofere nu doar posibilitatea de a sterge urmele timpurii ale imbatranirii pielii, ci si o hidratare optima si elasticita tenului pentru un aspect mult mai placut si mai frumos.Imi doresc sa incerc Eucerin Volume Filler!
    Eucerin este numele “vrajitorului” care sterge de pe chipurile femeilor orice urma de imbatranire, readucand dintr-o singura aplicare, zambetul pierdut si luminozitate privirii!
    Aleg sa fiu fericita, sa fiu frumoasa si sa fiu intotdeauna naturala, asa ca aleg Eucerin!Vreau sa fac parte din “armata” frumuserii fara de sfarsit si fara varsta, sa fiu mereu tanara si sa impresionez cu o piele mai radianta!

    GFC:Enchanted Ana
    Share https://www.facebook.com/AnamariaFilimonz/posts/504992479606374?stream_ref=1
    Mail blog.enchantedana@ymail.com
    FB:Anamaria Filimon

    RăspundețiȘtergere
  27. Stiu ca ultima data am folosit o crema Eucerin cand lucra matusa mea in Bucuresti la un salon de lux si ne-a adus mie si mamei o crema din aceasta, acest lucru se intampla cand eram si eu mai tinerica. :)) Imi doresc aceste produse deoarece nu am mai incercat produse de la Eucerin de fff mult timp, dupa cum spuneam. Am trecut cu putin :D de varsta de 30 ani si unele ridulete au inceput sa apara si am nevoie sa incerc macar sa le estompez, ca de disparut sunt constienta ca nu vor disparea in totalitate, in plus, brandul renumit, review-urile pozitive ma fac sa mi-o doresc si mai mult, iar daca voi mai avea ocazia sa incerc aceste creme cu siguranta ii voi face cadou si mamei, macar una :D pentru ca ea are multe mai multe riduri, pielea tenului nu mai este ferma si esta fara volum, batranetea si-a pus amprenta pe tenul ei din pacate, iar daca mama va fi fericita sa folosesca produsul, implicit si eu voi fi mai fericita si incantata sa i-o ofer. <3
    Sunt constienta ca produsele sunt eficiente, de aceea as dori ca Eucerin sa intre in casa n-tra.. :)
    FB: Mere Verzi
    GFC: Mere Verzi
    Share: https://www.facebook.com/merreverzi/posts/1498400593712448?stream_ref=10

    RăspundețiȘtergere
  28. fb.pop aurelia,gfc.popaurelia_50,share.https://www.facebook.com/pop.aurelia.5 Cu siguranta imi doresc produsele din gama Eucerin Volume Filler pentru ca nu am avut ocazia sa le incerc pana acum, stiu ca sunt produse bune si de calitate si find la o varsta de 56 de ani sigur imi doresc sa imi corectez ridurile aparute.

    RăspundețiȘtergere
  29. share:https://www.facebook.com/ioana.stanescu1/posts/10202630795025481
    gfc: ioana S
    fb Ioana Stanescu

    Am mai folosit produse Eucerin si am fost foarte multumita de ele.Cel putin in fiecare iarna nu-mi lipseste balsamul de buze.
    Ca orice femeie matura, am nevoie de produse eficace impotriva ridurilor ,iar Eucerin Volume Filler sigur ma va ajuta in redobandirea unui ten frumos,sanatos si aspectos!!
    Multumiri pentru concurs si mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  30. fb: veronica picioroaga
    gfc: veronica
    share:https://www.facebook.com/veronica.picioroaga/posts/638150129597519
    email: veronicapicioroaga@yahoo.com
    Imi place Eucerin ..au cel mai bun balsam de buze pe care l-am incercat si caruia i-am ramas fidela. Eu am buzele crapate tot timpul , nu stiu cauza ..insa acest balsam , usor de dozat , imi hidrateaza in profunzime, imi repara si catifeleaza buzele .Nu este lipicios , nu are gust..este doar..micul meu secret ptr buze frumoase si apetisante :-) Am ales Eucerin si intr-o perioada draga mie, cea de viitoare mamica , cand burtica imi tot crestea , pielea se intindea ..Uleiul eucerin antivergeturi m-a ajutat sa-mi mentin pielea tonica si elastica si frumoasa , chiar si dupa ce-am nascut .
    Dupa experientele frumoase de pana acum , mi-am placea sa incerc si aceasta gama Eucerin , sa se bucure si tenul meu de cea mai buna ingrijire ! Am trecut de 30 de ani si constat ca si-au facut aparitia si primele riduri fine, pielea nu mai este atat de ferma...Insa ,cred cu tarie ca o ingrijire corecta , sanatoasa , preventiva daca se poate ne asigura o imbatranire frumoasa . Gama Eucerin Volume Filler este perfecta pentru acest inceput de maturitate al fetei mele. Are factor de protectie fara de care dr meu dermatolog m-a sfatuit sa nu ies din casa , hidrateaza in profunzime , lucru pe care tenul meu sensibil il doreste cu ardoare !
    Imi place ca este o gama completa , cu ingrijire specifica, atat ptr noapte cat si ptr zi ...cu ingrediente cheie ptr un ten sanatos si frumos :magnolol,acid hialuronic si ologopeptidele -sunt ingrediente nelipsite din produsele de calitate destinate tenului ! Asa ca ma bucur si am pretentii !
    Tare mult mi-ar placea sa incerc crema pentru ochi, produs pe care nu l-am mai folosit pana acum , desi cred ca ..ar cam fi timpul! ochii lumineaza fata si dau expresivitate, din pacate, zona din jurul lor e si prima afectata de trecerea timpului si radiatiile nocive ce ne ating in fiecare zi. Ochii mei merita o ingrijire atenta si o mica reintinerire de fapt ..m-ar bucura nespus!
    Cred ca frumusetea noastra vine din interior , insa trebuie sa fie lasata sa inunde fiecare por al nostru . Asta cred ca face Eucerin ! Netezeste pielea pentru a putea fi inundata de frumusete si fericire ... ne ajuta sa fim increzatoare si sa stralucim !

    RăspundețiȘtergere
  31. Imi doresc produse din gama Eucerin Volume -Filler deoarece nu am avut ocazia sa vad cum sunt aceste produse si as dori tare mult sa le incerc(tinand cont ca nu mai sunt asa tanara si ridurile au inceput sa rada de mine). Am citit despre ele pe blogul tau si iti multumesc ca mi-ai dat ocazia de a afla atat de multe lucruri despre ele.
    FB: Rotaru Gabriela Tatiana
    GFC: Rotaru Gabriela, e-mail: gabryela67@yahoo.com, Share: https://www.facebook.com/rotaru.gabrielatatiana/posts/567619096689878
    Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  32. Imi place tot ceea ce am citit despre noua game de la Eucerin Volume Filler; Se pare ca ma vor ajuta sa redau tenului meu fermitatea de alta data, iar micile riduri care incep sa-si faca simtita prezenta pe tenul meu 40+ isi vor gasi nashul; In acest fel ochii sper sa fie la fel de luminosi lipsiti de orice urma de rid nesuferit!
    FB: Geta Alexiu
    share:https://www.facebook.com/geta.alexiu/posts/702838603088273
    GFC: Geta
    e-mail: geta_alexiu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  33. Îmi doresc produsele din gama Eucerin Volume Filler deoarece pe măsură ce trece timpul, oglinda nu îmi mai este o așa mare prietenă.
    Am ajuns la 30 de ani, și chiar dacă nu mă pot plânge, nopțile nedormite, munca în fața calculatorului, încruntatul și grimasele pe care le fac involuntar, grijile sau chiar și bucuriile de zi cu zi încep să lase semne.
    Nu vreau să ajung să îmi pară rău că nu am luat taurul de coarne din timp și nu vreau să cred că această problemă se rezolvă doar chirurgical.
    Chiar dacă ridurile nu sunt accentuate, nu vreau să ajungă așa.
    Tenul meu are dreptul să fie ferm, luminos, elastic, vreau să îi ofer ce este mai bun, produse de calitate, testate și care ne sunt recomandate, astfel încât să mă pot uita în oglindă fară strângeri de inimă și fără remușcări.
    Îmi doresc o magie pentru pielea mea și cred că setul Eucerin Volume Filler deține secretul.

    FB like: Adina Gavriloi
    GFC: Gavriloiadina
    Mail abonare: gavriloiadina@yahoo.com
    Share link: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/708495222526810

    RăspundețiȘtergere
  34. gfc, fb adina radu
    share https://www.facebook.com/radu.adina.3/posts/636671923076877
    Eucerin…cand aud acest cuvant ma gandesc la un brand de calitate.Am tot citit review-uri la diverse produse Eucerin nu pot spune decat ca toate fetele laudau aceste produse. Daca stau sa ma gandesc acum vreo 10 ani imi doream asa mult sa fiu si eu majora, sa pot face tot ce vreau, sa iau singura decizii in ceea ce ma priveste, fara a ma gandi ca trecerea timpului si inaintarea in varsta, daca ii pot spune asa, va veni si cu schimbari mai putin placute.Anii au trecut si desi nu am o varsta inaintata, grijile, noptile nedormite, problemele care apar si iar apar si parca nu se ma sfarsesc si implicit stresul si-au pus amprenta asupra tenului meu.Daca acum cativa ani ma mandream ca am un ten aproape perfect care nu necesita fond de ten atunci cand ieseam din casa, incet incet situatia s-a schimbat. Se pare ca nici zambetul pe care , in ciuda problemelor, incerc sa mi-l mentin zi de zi pe chip nu mai poate ascunde imperfectiunile tenului. Ridurile se accentueaza parca pe zi ce trece si tenul meu incepe parca sa imbatraneasca, sa nu mai fie asa ferm.Consider ca Eucerin Volume Filler m-ar ajuta sa scap de ridurile nedorite, de cearcane, de povara de a-mi da cu o tona de fond de ten. Este important sa avem un ten sanatos si frumos pentru ca asa suntem mai increzatoare, ne simtim mai vesele, mai frumoase.Parca ma si vad cum ma trezesc dimineata, ma uit in oglinda si ma bucur ca am iar tenul perfect de altadata, ca ridurile de pe frunte si cearcanele din jurul ochilor sunt aproape insesizabile. Zambesc si consider ca aceea este o zi in care arat minunat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.facebook.com/radu.adina.3/posts/640923895985013

      Ștergere
  35. Facebook - https://www.facebook.com/olaru.oana.52
    Share https://www.facebook.com/olaru.oana.52/posts/616578175104097
    Urmaresc blogul cu adresa de email olaruionelia@yahoo.com

    Buna!Mi-as dori din suflet sa incerc aceasta revolutiona gama deoarece am frumoasa varsta de 41 de ani.. Ani in care am strans realizari, esecuri, deceptii, zambete, lacrimi si multe alte trairi de femeie. Toate acestea si-au pus amprenta asupra tenului meu.. Nu vreau sa intelegeti ca imi pun viata pe tapet insa ca sa intelegeti de ce tenul meu ar avea nevoie de aceste creme va spun urmatoarele. Ca orice femeie am avut probleme cu tenul si inca mai am. In perioada adolescentei acnee, apoi ten uscat si sensibil si acum ridurile..spaima oricarei femei. La 37 de ani am devenit mamica(dupa lungi si anevoioase eforturi). Un an mai tarziu sunt daramata: imi gasesc sotul cu alta femeie...putere ?! tarie?! Echilibru?!! Greu la inceput ...sentinta divort...Am luat viata singura in maini..o aveam pe ea, pe micuta mea(asa cum imi place sa ii spun)....Schimbari radicale...parasesc casa conjugala (nu mai suportam sa stau in locul in care mi-am petrecut 16 ani de casnicie).. practic alta viata...doar eu si minunea mea....dar a trecut..Acum sunt fericita.Citind articolul si uitand-ma in oglinda m-am gandit ca solutie exista...Evident ca nu imi place ceea ce vad in oglinda..Trecerea timpului, greutatile si in ultima vreme nevoile financiare si-au pus amprenta. Deci acum am nevoie de un ajutor..ajutor din partea gamei Eucerin..sa ma ajute sa lupt si sa biruiesc ridurile si problemele tenului meu. Nu cer efecte supra-omenesti insa mi-as dori ca tenul meu sa fie mai elastic, mai luminos si aceste riduri sa se amelioreze..pentru fetita mea, pentru mine..ca sunt femeie si imi doresc sa fiu una ingrijita si placut surprinsa de ceea ce vad in oglinda...chiar si odata cu trecerea timpului.

    RăspundețiȘtergere
  36. Acum aflu si eu despre noua gama Eucerin! M-am impacat mereu bine cu produsele Eucerin, dar tenul meu acum are nevoie de alt gen de ingrijire si mai ales de mai multa fermitate. Cea mai mai problema a tenului meu este in zona sensibila a ochilor si pana acum nu am reusit sa gasesc o solutie pe termen lung. Dar sunt foarte incantata de proprietatile noii game (dupa ce am citit articolul tau): estabilirea volumului facial, redefinirea conturului feţei, restaurarea fermităţii pielii şi reducerea ridurilor suna perfect. Si mai ales pentru ca e si o baza buna de machiaj- la multe creme de zi a trebuit sa renunt pentru ca nu se impacau deloc bine cu fondul de ten.
    Per total, noua gama pare sa fie exact ceea ce am nevoie. Multumiri pentru concurs!

    GFC Kaiyo Aino
    Fb Lina Catalina
    Share: https://www.facebook.com/kaiyo.aino.9/posts/555974761185737
    dumitru9catalina@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  37. Multipli factori externi, abuzurile de orice fel, sau dezechilibrul alimentar si hormonal,lipsa miscarii zilnice, surplusul de nervozitate,odihna insuficenta din timpul noptii ,ingrijirea , doar aparenta a tenului, toate conjugate afecteaza serios textura pielii ,care in timp devine sensibila ,ridata, lipsita de viata, terna, uneori chiar descoamandu-se.Stiinta , traditia si inovatia , in hora , ne propun un dans al elegantei feminine prin PRODUSELE EUCERIN , cu care eu sunt intr-o stransa "relatie de colaborare reciproc avantajoasa"-eu le recomand cu mare caldura tuturor prietenelor , iar ele imi dau incredere , ma fac sa ma simt atragatoare .Mai in gluma , mai in serios ideea este ca acest brand nu-si dezminte numele si renumele castigat , pe buna dreptate si ne ofera produse facute anume sa ne simtim femei frumoase , sigure pe ele si increzatoare de a se "lua la tranta " cu viata de zi cu zi , fara a-si pierde feminitatea.Imi doresc aceste produse , la fel de mult ca si celelalte concurente si o recunosc.As fi incantata sa le pot folosi pentru ca noua gama este perfecta pentru problemele tenului meu , foarte deschis la culoare si cu tendinta de uscare excesiva.Mai am o problema vizavi de parfumul produselor cosmetice-nu ma impac cu mirosurile persistente , iar produsele Eucerin imi dau senzatia de prospetime , la fiecare aplicare ,iar textura cremoasa, ce intra cu rapiditate in epiderma , fara a lasa senzatia de ingreunare a tenului, imi place foarte mult.Mi se pare vital si sa ne "accesorizam " cu mai mult optimism, buna dispozitie, senzatie de bine permanent- pentru ca Eucerin se ocupa de restul problemelor frustrante ale tenului redandu-i volumul(de trei ori mai mult ), fermitatea si hidratarea , fara sa lasa senzatia de filtru gras, redefinind conturul fetei si reducand ridurile.Ce ne-am mai putea dori in plus?Sa "arboram zilnic si un zambet de inger" si totul va fi "sub control"!
    GFC:ANELY
    Fb:Dogaru Goncea Anelia
    share:https://www.facebook.com/dogarugoncea.anelia/posts/10201036065502940
    anelushca@yahoo.com













    RăspundețiȘtergere
  38. Cum de ce? Mie mi au dovedit in timp cat de eficace sunt,mi au rezolvat cateva probleme legate ,mai ales,de pielea uscata a tenului meu.Plus ca si au casigat o notorietate binemeritata de a lungul timpului in materie de dermatocosmetice.Asadar,ar fi minunat sa mi pot rastata tenul,trata ridurile,hidrata pielea cu noua gama Eucerin Volume Filler.Iar din ce am citit despre aceasta gama,pot trage concluzia ca este un ajutor de nadejde pentru fiecare femeie ce isi doreste sa aiba un ten frumos si sanatos.
    Va multmesc pentru concurs..

    https://www.facebook.com/ioana.stanescu1/posts/10202642199510586

    RăspundețiȘtergere
  39. multumim pentru sansa de a castiga aceste superbe si folositoare premii
    Facebook Ovidia Roman
    Email roman.ovidia@yahoo.ro
    Share https://www.facebook.com/ovidia.roman/posts/531167326993387

    RăspundețiȘtergere
  40. Mi le doresc pentru ca in ultimul timp am testat tot felul de creme pe tenul meu, de la cele mai renumite branduri pana la no-name, handmade etc si doar vreo 2 mi-au satisfacut pe deplin dorintele. Printre cele 2 se afla si Eucerin. Pentru mine o crema care-mi hidrateaza pefect tenul este cea cu care ma dau seara, iar dimineata cand pun mana pe obraji ii simt catifelati ca de bebelus. Asta inseamna hidratare perfecta a tenului. Am folosit acum 2 ani, crema Eucerin anti-rid 35+ , chiar cand am trecut pragul de 35 ani si mi-a placut foarte mult. Ridurile fine din jurul ochilor au inceput sa se vada si la mine din nefericire si acum folosesc numai creme anti-rid.
    Fb: Mihaela Luca
    Gfc: Michely
    E-mail: michelluk@yahoo.com
    Share: https://www.facebook.com/Michadeea/posts/10152419983217360

    RăspundețiȘtergere
  41. Imi doresc enorm de mult aceasta gama pentru ca tenul meu a picat intr-un abis. Soarele pe care am vrut sa-l iubesc, m-a lovit necrutator si mi-a imbatranit piele, petele si ridurile fine sunt mai accentuate pe zi ce trece, tenul e din ce in ce mai uscat. Ma simt pierduta. Da-mi sansa sa il salvez, sa ma salvez... e deprimant sa vezi cum te transformi incet incet. Poate sunt produse destule pe piata pt asa ceva dar sincer neavand nici un venit sunt prea costisitoare.
    Gfc/fb: Ana-Maria Gurgu
    Share: https://www.facebook.com/Dulcikanik1.veve/posts/789014641128912

    RăspundețiȘtergere
  42. fb:Yady Deea
    gfc:andreeabacau
    https://www.facebook.com/YadyDeea/posts/854792234537686

    Imi doresc aceste creme pentru mama,ce mereu este in cautare de produse ce hidrateaza in profunzime pielea ,reda fermitatea ce din pacate a cam piedut-o din cauza unor probleme de sanatate ,cat despre atenuarea ridurilor numai spun orice femei doreste acest lucru,stiu insa ca nici o crema nu face minuni ,insa daca este destul de buna pentru a face pielea sa fie mai ferma ,mai stralucitoare ,automat si ridurile par mai putin adanci si astfel chipul devine mai luminos si mama cu siguranta ar fi mai fericita .
    Cei 3 E cum imi place mie sa le spun magnololul,oligopeptidele,acidul hialuronic par combinatia ideala pentru a resuscita un ten lipsit de vitalitate.

    RăspundețiȘtergere
  43. gfc tynayyy@ymail.com
    fb like axela stanciu
    share https://www.facebook.com/axelynostanciu/posts/719574314732745
    imi doresc produsele eucerin pentru ca stiu ca imi vor imbunatati vizibil aspectul pielii

    RăspundețiȘtergere
  44. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  45. fb ene maria likr share https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=251697115018359&id=100005342163092 Mi-as dori din suflet sa incerc aceasta gama , am nevoie de produse eficace impotriva ridurilor ,iar Eucerin Volume Filler sigur ma va ajuta in redobandirea unui ten frumos,sanatos si aspectos!! email maria_ene_1964@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  46. Fb:Stefania Petcu
    gfc: petcu
    share: https://www.facebook.com/stefania.petcu.9/posts/649204735128453
    Mi-ar placea sa am ocazia sa incerc produsele Eucerin, nu am folosit pana acum,doar am citit despre ele, sunt produse de o buna calitate si eficiente.
    Mi-ar placea ca ridurile sa imi fie estompate si sa am o piele mai fina,mai catifelata si mai ferma, cu siguranta o piele mai ingrijita si mai ingrijita va fi mai luminoasa:)Stiu ca eu cel putin ma simt mai bine si am mai multa incredere in mine cand tenul meu este mai ingrijit si mai luminos:)

    RăspundețiȘtergere
  47. Suntem femei, toate ne dorim un ten sanatos, fara cusur, o piele elastica cu aspect luminos. Toate acestea la un loc pot fi posibile cumuland mai multe conditii, dintre care eu o amintesc pe aceasta: ingrijirea sustinuta a tenului cu produse cosmetice corespunzatoare.
    Sunt aproape doi ani de cand am inceput sa folosesc si produse anti-rid, mai exact crema anti-rid pentru conturul ochilor pentru a preveni formarea prematura a ridurilor de sub ochi si, pe cat posibil, a estompa liniile fine deja formate. In acest sens, sunt extrem de dornica in a incerca crema pentru ochi de la Eucerin, Volume Filler. Si pentru ca ingrijirea si hidratarea sa fie completa, am nevoie atat de crema de zi, cat si de una de noapte, care imi vor da o stare de confort si catifelare a pielii dupa fiecare demachiere.
    Pe scurt, sunt curioasa de noua gama de la Eucerin iar aceasta tinand cont de o singura experienta, pozitiva de altfel, traita cu doua produse de sub egida acestei marci.
    FB: Camelia Covaci
    GFC Camelia85
    share https://www.facebook.com/rcameliab/posts/10203047149312666

    RăspundețiȘtergere
  48. Imi doresc produsele Eucerin Volume Filler, deoarece tenul meu nu mai este la fel de luminos si ferm ca acum cativa ani, iar in jurul ochilor si-au facut aparitia primele riduri. Am vazut efectele cremelor Eucerin la alte persoane si am incredere in ele.
    Facebook: Leyla Abdula (https://www.facebook.com/leyla.abdula)
    E-mail: abdula.leyla@gmail.com
    Share: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=457266637751391&id=100004041761372&_rdr

    RăspundețiȘtergere
  49. FB:Mary Lena
    gfc:Mary_Lena
    share: https://www.facebook.com/Mary.Lena32/posts/595164527248057
    Stilul de viata agitat, locul de munca care ma solicita aproape zilnic, varsta si grijile si-au pus amprenta asupra tenului meu. Desi stiu ca masajul facial este unul dintre cele mai bune si mai ieftine trucuri antirid si ajuta la stimularea circulatiei si tonificarea faciala, in unele seri oboseala ma doboara si abia reusesc sa aplic cei trei pasi :curatare, tonifiere, hidratare.Pretul, destul de piperat pentru mine al produselor Eucerin ,m-a impiedicat pana acum sa mi le cumpar. Am testat doar cateva mostre si tare mult mi-a placut textura si rezultatele care incepusera sa se vada dupa cele 2-3 aplicari. Prezenta SPF 15 atat in crema de zi cat si in cea de ochi ma face sa imi doresc si mai mult aceste produse pentru ca in fiecare vara si toamna merg la tara pentru a-mi ajuta parintii la vie. O crema cu SPF imi este mai mult decat necesara pentru a–mi proteja tenul de soarele arzator si de praf . Cearcanele, ridurile fine din zona ochilor se accentueaza pe zi ce trece si consider ca Eucerin Volume Filler ar fi solutia ideala pentru a avea din nou un ten tanar,luminos, ferm si pentru a ma face sa zambesc ,sa ma simt din nou frumoasa atunci cand ma uit in oglinda.

    RăspundețiȘtergere
  50. Din cate am citit despre produsele Eucerin, acestea sunt cele mai bune de pe piata. Asa cum declara si ei, Eucerin este sinonim cu stiinta pentru sanatatea si frumusetea pielii :)
    De ce imi doresc aceste produse? Mi le doresc deoarece tenul meu este uscat, iar trecerea timpului si-a pus amprenta pe el, facand pielea sa nu mai fie asa ferma. Avand in vedere ca este tenul este uscat, acesta nu mai are luciu, simt cum "ma strange" iar ridurile si-au facut aparitia.
    Avand in vedere ca gama Eucerin Volume Filler face tenul sa arata mai tanar, mai radiant si redefineste conturul fetei, cred ca sunt produsele ideale pentru tenul meu.
    Fb: https://www.facebook.com/mihaela.mitran.54
    Share: https://www.facebook.com/mihaela.mitran.54/posts/663502263721427
    GFC: Mihaela Mitran

    RăspundețiȘtergere
  51. fb Catalina Sora
    share https://www.facebook.com/catalina.sora/posts/638178372925600
    Imi doresc produse Eucerin pentru ca sunt produse foarte bune, iar eu imi doresc un ten luminos, stralucitor si cat mai proaspat

    RăspundețiȘtergere
  52. Rodica Constantinmiercuri, mai 14, 2014

    Imi doresc aceste creme eucerin volume filler deoarece se potrivesc tipului meu de ten.
    Am frumoasa varsta de 54 de ani, si bineinteles, anii si-au pus amprenta pe tenul meu prin lasarea unor riduri, prin pierderea elasticitatii si fermitatii. Tenul a devenit tern si fara "viata" as spune eu.
    Din cate am citit in review si pe site-ul eucerin, produsele din aceasta gama reda fermitatea oferind volum conturului fetei tenul devine mai luminos si radiant, sunt intens hidratante, uniformizeaza textura tenului, crema de zi are si spf 15 pentru protectie solara, prin urmare cred ca s-ar potrivi perfect tenului meu matur.

    FB: Rodica Constantin
    M-am abonat prin mail pentru ca nu am cont de google, cu mailul constantin.rodica@yahoo.com
    Share: https://www.facebook.com/rodica.constantin.376/posts/1425805381013975

    RăspundețiȘtergere
  53. Fb Andrea L Dea
    Share https://www.facebook.com/andrea.dea08/posts/765108136857121
    legrand_dea@yahoo.com
    Imi doresc aceste produse pentru mama mea,ar fi o mare surpriza pentru ea.Tenul ei este lipsit de elasticitate si ar ajuta-o foarte mult
    GFC Andrea Legrand

    RăspundețiȘtergere
  54. fb Asiye.Asy share https://www.facebook.com/asiye.asy/posts/712995052075957 e-mail beyazmelek60@yahoo.co.uk Imi doresc mult sa testez aceste produse am auzit ca sunt foarte bune dar inca nu le-am testat . Dupa cum am citit sunt foarte bune pt riduri si binenteles la 39 ani este si normal sa mai apara .Am citit si am observat ca produsele din aceasta gama reda fermitatea oferind volum conturului fetei tenul devine mai luminos si radiant, sunt intens hidratante, uniformizeaza textura tenului, crema de zi are si fps 15 pentru protectie solara.

    RăspundețiȘtergere
  55. am auzit numai cuvinte de lauda pt aceste produse,dar as vrea sa le incerc chiar eu sa imi zic si eu opininia despre ele
    fb jeni mirea
    share https://www.facebook.com/jeni.mirea.3/posts/561095194004575
    gfc jani

    RăspundețiȘtergere
  56. FB, GFC: Fonodi Erika
    Share: https://www.facebook.com/fonodie/posts/727459317317091
    Imi doresc aceste produse pentru ca trec peste o perioada dificila si asta se vede si pe fata mea: pielea mea pierde din elasticitate si ridurile se accentueaza...Sunt optimista si nu am renuntat la visele mele, il iubesc pe sotul meu si nu vreau sa fiu batrana la 45 de ani! Pe 26 iulie o sa implinim 25 de ani de casatorie si sper ca produsele Eucerin o sa ma ajuta sa arat cat mai bine. Multumesc pt. sansa oferita!:)

    RăspundețiȘtergere
  57. FB https://www.facebook.com/cimpoi.maria?ref=tn_tnmn
    https://www.facebook.com/#
    https://www.facebook.com/cimpoi.maria/posts/668269313243416#
    imi doresc acesste produse sa le ofer mamei mele
    marianacimpoi@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  58. Am folosit crema Eucerin pentru maini in sezonul rece si am fost foarte multumita de rezultate. Produsele Eucerin din gama Volume Filler s-ar potrivi de minune tenului meu. Dupa varsta de 30 de ani fiecare femeie are nevoie de o ingrijire speciala a tenului deoarece odata cu varsta, pielea isi pierde din suplete, elasticitate, etc. Pe langa o alimentatie echilibrata, hidratare din interior si miscare zilnica, tenul nostru are nevoie de produse de ingrijire potrivite varstei. La varsta de 25 ani nici nu concepeam ideea de a folosi crema pentru conturul ochilor. Acum, desi ma simt ca la 24, tenul meu are nevoie si de crema de zi, si de crema de noapte, dar si de crema pentru ochi :) Nu voi insira kilometri de motive pentru care as avea nevoie de aceste produse deoarece cu totii stim teoria :) Asadar, mai bine fug sa-mi apic o masca de fata:)
    FB Iulia Ionita-Mania
    GFC Iulia
    share https://www.facebook.com/anjuguptabali/posts/779591872060269
    Multumim pentru acest minunat concurs. Bafta cu blogul! Pupici si multe zambete! :) PS: Zambetele contribuie la formarea ridurilor de expresie, dar le tratam cu produsele Eucerin :P

    RăspundețiȘtergere
  59. fb constantin aurora
    gfc aurora
    email constantin_aurora@yahoo.com
    share https://www.facebook.com/constantin.aurora/posts/770263559674399
    imi doresc produsele Eucerin Volume Filler ptr ca nu le-am folosit pana acum,dar as dori sa le testez si ptr ca dupa 30 de ani tenul are nevoie de ingrijire mai atenta

    RăspundețiȘtergere
  60. Imi doresc aceste produse pentru ca nu am folosit acesta marca dar as fi incantata sa incerc
    GFC:Iulia Sava
    FB:Iulia Sava
    SHARE:https://www.facebook.com/iulia.sava.56/posts/235292359997827

    RăspundețiȘtergere
  61. Cristina Barbierujoi, mai 15, 2014

    Buna !! Imi doresc aceste produse fiindca pana acum nu am avut ocazia sa le incerc , desi am citit peste tot de beneficiile lor si cum ne ajuta tenul . De ce mi le doresc ?! Simplu ...tenul meu are nevoie de hidratare , o data cu inaintarea in varsta tenul nostru se schimba , avem nevoie de produse care sa ne ajute sa ne pastram elasticitatea , ridurile apar din ce in ce mai repede . Recunosc , tenul meu nu e perfect , are mare nevoie de produsele Eucerin si tare mult m-as bucura daca le-as avea ! Si nu in ultimul rand prefer sa previn aparitia ridurilor decat sa le tratez ! Pupici si multumim pt concurs !! :*
    Fb :Cristina Barbieru
    Gfc :Cristina Barbieru
    Share :https://www.facebook.com/cristina.ticu.3/posts/744538558899578

    RăspundețiȘtergere
  62. Imi doresc produsele eucerin pentru ca si eu am inceput sa am mici riduri care au nevoie de o crema buna pentru a disparea,dar si pentru ca am nevoie de o crema buna cu protectie solara,momentan nu am descoperit una care sa se potriveasca tenului meu si de aceea folosesc o crema de la plafar cu ingrediente naturale dar care din pacate nu are factor de protectie.
    Facebook Anca Haba
    GFC: Anca Amydia
    share: https://www.facebook.com/ank.haba/posts/720738597972501

    RăspundețiȘtergere
  63. Buna, imi doresc tare mult aceste produse Eucerin, deoarece in curand implinesc 44 de ani, tenul meu este uscat si are nevoie de hidratare iar ridurile fine au inceput sa apara, aceste creme m-ar ajuta mult ca ele sa nu se accentueze si sa-mi mentin fermitatea tenului. Nu am avut ocazia sa incerc aceste produse, doar putin din cateva mostre pe care mama mea le primise de la farmacie. Ma confrunt cu aceiasi problema ca si tine, sincera sa fiu, ma bazam pe faptul ca mostenesc tenul mamei mele, dar se pare ca trecerea anilor a inceput si la mine sa-si puna amprenta... particip la concurs, multumim frumos pentru aceste super premii ! Nume fb: Laura L. Myrvold , Gfc: LAURA LOREDANA MYRVOLD, link share: https://www.facebook.com/laura.myrvold/posts/10203221220947227

    RăspundețiȘtergere
  64. Buna! Imi doresc produsele din gama Eucerin Volume Filler pentru a-mi ajuta tenul sa fie mai ferm, hidratat, sa radieze. Sunt produse de calitate pe are orice femeie matura si le doreste deoarece ofera volum pielii, stimuleaza fibrele de colagen, hidrateaza intens reducand ridurile. Cu mine, natura a fost darnica, nu se vad decat ridurile fine(cel putin asa vreu eu sa vad), genetica si-a spus cuvantul pana acum, dar ar trebui sa ajut si eu, iar aceste produse sunt potrivite tenului meu. Multumesc.
    FB: Monica Marton
    GFC: Monica Marton
    share: https://www.facebook.com/martonmonica/posts/510342102425885

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca pielea mea e frumoasa si viata mea a devenit mai frumoasa, intr-o armonie perfecta.
      Imi doresc produsele din gama Eucerin Volume Filler deoarece au cele mai bune recomandari privind hidratarea tenului caruia ii confera volum prin
      proceduri non invazive pentru mai multa expresivitate, redefineste conturului
      fetei, restaureaza fermitatea pielii si reduce ridurile, au textură bogata , nu au coloranti, parabeni, catifelează tenul.
      Sunt produse cu factor de protective - FPS 15 si protectie UVA impotriva radiatilor solare contribuind la prevenirea imbatranirii premature a pielii, sunt destinate tenului uscat, crema reprezinta o foarte buna baza de machiaj.
      Mi-as dori o crema care sa imi intinereasca tenul, sa imi hidrateze pielea si foarte important sa o folosesc baza pentru machiajul din fiecare zi, dar, in acelasi timp, sa imi confere o protectie solara acum la venirea razelor de soare. Agitatia de zi cu zi isi pune si ea amprenta pe chip. Folosesc zilnic crema si mi-ar face placere ca aceasta sa fie Eucerin - pe care nu am incercat-o niciodata.
      Mi-as dori sa o incerc, mai ales dupa prezentarea convingatoare
      de mai sus. Asadar, multumim. Sper sa am prilejul sa o folosesc pentru ca vreau foarte tare sa previn, sa arat tanara, intinerita, sa imi faca viata mai frumoasa.

      Ștergere
  65. FB Denisa Nicolae
    GFC:Denisa Nicolae
    link share:https://www.facebook.com/nicolae.denisa/posts/836824779679561
    Imi doresc produsele din gama Eucerin Volume Filler deorece folosesc produse Eucerin si sunt foarte multumita de calitatea si eficienta lor.Dupa citirea acestui review sunt curioasa sa incerc aceasta gama de produse deoarece ,ca orice femeie,imi doresc un ten mereu tanar si sanatos.

    RăspundețiȘtergere
  66. Imi doresc aceste produse pentru mine , varsta a inceput sa isi spuna cuvantul si as avea nevoie de o ingrijire mai speciala , este un brand cunoscut care si-a facut un nume pe piata cu produse foarte bune .
    FB: Lamiita Durac
    GFC : Lamiita
    e-mail : lami_d@yahoo.com
    link share : https://www.youtube.com/watch?v=irDhEwgRRMs

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. scuze ptr linkul de share , acesta este :https://www.facebook.com/lamiita/posts/10201999261959245

      Ștergere
  67. De foarte mult timp imi doresc sa incerc macar un produs Eucerin,dar pana acum nu am avut ocazia.mi-as dori sa castig pt ami rasfata tenul meu uscat cu aceste produse.
    fb:yulia si emy
    gfc:iuliana zaharia
    mail:zaharia.iuliana20@gmail.com
    share:https://www.facebook.com/yulia.busuioc/posts/561825640597761

    RăspundețiȘtergere
  68. Nu am avut ocazia sa folosesc nimic din aceasta gama dar mi-as dori deoarece am nevoie de restaurarea fermităţii pielii şi reducerea ridurilor ,pentru ca e o baza buna de machiaj si alte multe beneficii pe care le are .
    FB Maria Petre
    share - https://www.facebook.com/maria.petre38/posts/257896841060762
    Gfc : Nana Petre ( Maria )
    e-mail : kodika10@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  69. imi doresc aceste produse, pentru a i le darui mamei mele. Nu a folosit niciodata, produse din aceasta gama
    fb: Anca Gabriela Lupu
    adresa de email: anca.gabrielaa@yahoo.com
    sa ma abonez prin gfc nu a mers:(
    link share: https://www.facebook.com/anca.gabriela.9400/posts/651713414898356

    RăspundețiȘtergere
  70. Imi doresc produsele din gama Eucerin Volume Filler pentru ca nu am avut ocazia sa le incerc pana acum, stiu ca sunt produse bune si de calitatefb smaranda elena ditza

    RăspundețiȘtergere
  71. FB. Lucica Lazar
    GFC. lucicalazar2
    E-mail.lazarlucy@yahoo.es
    Share.https://www.facebook.com/lucica.lazar/posts/548519025268342
    Produsele din gama Eucerin mi-ar face pielea si viata mai frumoasa deoarece contine multe ingrediente benefice tenului,protejeaza si ingrijeste tenul , intr-un cuvant contine tot ceea ce o femeie are nevoie pentru a fi frumoasa si plina de incredere, zambitoare si increzatoare ca arata bine.Nu am folosit pana acum produse din aceasta gama si as fi bucuroasa sa am acest noroc :) Desi nu am o varsta prea inaintata (40ani) am un ten cu probleme e uscat-sensibil,am multe riduri si e pigmentat :(
    Multumim pentru concurs! :-* premiul este minunat )

    RăspundețiȘtergere
  72. Buna si ma bucur ca te-am descoperit:)
    Imi doresc sa incerc produsele Eucerin Volume Filler deoarece anul acesta implinesc 30 ani si vreau sa ma mentin mereu tanara. Vreau ca tenul meu sa nu isi arate varsta, sa fiu considerata tanara si radianta si cred ca aceste produse pot sa ma ajute foarte mult. Va multumesc pentru aceasta ocazie.

    Like: Lorena Mihaela Pintilie
    GFC: Lorena Pintilie
    mail: loryblue84@yahoo.com
    share concurs: https://www.facebook.com/lorena.pintilie.7/posts/10202106016684057

    O zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  73. Fb Aurelia Dumitru
    https://www.facebook.com/frusinnica#
    https://www.facebook.com/frusinnica/posts/757342517633387
    alex.aurelia@gmail.com

    Imi doresc foarte mult acest premiu,Eucerin=ceara frumoasa.O gama de produse care nu ar fi rezistat probei timpului mai bine de 100 ani,daca nu ar avea la baza o formula de succes. Imbina ingrijirea medicala cu cea cosmetica si de intretinere a pielii.Eucerin este expertul in stiinta si sanatatea ingrijirii pielii.
    Gama este speciala pentru calmarea si regenerarea pilii sensibile.Cu o formula ce minimalizeaza riscul aparitiei iritatiei,cremele Eucerin,au o textura lejera ,usor de aplicat ,intareste sistemul de aparare al pielii ,luptand impotriva radicalilor liberi nocivi.

    De-a lungul timpului am folosit creme din foarte multe game,Brand-uri,cu rezultate mai mult sau mai putin indreptatite,in a justifica ,costul lor.Avand un ten sensibil,am fost mereu in cautarea solutiei pentru a ma simti confortabil .Intr-o zi intrand intr-o farmacie,am descoperit Eucerin. Tentatia de a incerca un nou produs ,ma facut sa cumpar cremele adaptate tenului meu.Rezultatele au aparut de la primele aplicari.Dimineata si seara ,o cantitate de marimea unui bob de mazare pe varful degetelor,aplicata cu miscari ascendente,pe fata , pe gat si pe decolteu.Astfel ,zi dupa zi ,tenul meu a devenit plin de prospetime,elastic si ferm.Aceste creme nu doar camufleaza,ci trateaza in mod biologic,restaureaza bariera cutanata,uniformizeaza si acopera imperfectiunile,ridurile.
    Orice femeie este frumoasa,la 20 de ani, ai frumusetea primaverii, la 40 de ani frumusetea fructelor coapte. Trecerea timpului cu bune si rele,impliniri si deceptii,lasa urme. Am intalnit femei,din medii diferite, care ma intreaba ce produse sa foloseasca pentru a estompa trecerea anilor. Eu le recomand cu incredere gama EUCERIN,aliatul care ajuta sa redescoperim stralucirea tineretii in fiecare zi.Fericirea vine din interior,deci,recomand un stil de viata sanatos: hidratarea,consumul de fructe si legume,pe langa un meniu corespunzator,miscare,completate de Produsele Eucerin.
    In orice femeie exista o Diva, Produsele Eucerin te ajuta sa o scoti la suprafata. Priveste-te cu incredere in oglinda la orice varsta ,afiseaza un zambet de Hollywood si vei invinge cotidianul.
    Doresc enorm sa refolosesc Eucerin,pentru a-mi reconfirma cele afirmate mai sus. Este o experienta minunata.
    EUCERIN, demonstreaza ca frumusetea nu este o misiune imposibila.

    RăspundețiȘtergere
  74. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  75. https://www.facebook.com/vasile.alina.7
    vasile alina
    vasilealina76@gmail.com
    Imi doresc produse din gama Eucerin Volume -Filler pentru ca am incercat alte produse de la aceasta firma si au fost foarte bune.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  76. Nume facebook: durus octavia
    Nume gfc: Octavia

    linkul de share: https://www.facebook.com/octavia.octavia.3910/posts/1454441974795188

    Imi doresc aceste produse deoarece sunt posesoarea unui blog (micut acum dar in crestere) si as dori sa testez aceste produse, sa fac un review despre ele si sa il postez pe blogul meu astfel incat si alte persoane sa afle despre aceste produse...Ca si mine, poate sunt si alte persoane, care nu au avut ocazia sa incerce aceste produse asa ca poate o parere le-ar ajuta! MUltumim pentru concurs si pentru frumoasele premii oferite!

    RăspundețiȘtergere