11.11.2015

Se pare ca am o problema! Himalaya Herbals

Am deschis azi un sertar căutand ceva de mult uitat si ghiciti peste ce am dat.
Peste o serie de produse Himalaya Herbals.
O parte din ele au ajuns in casa noastră in urma unei colaborări, insa restul le-am cumpărat singura-singurica, după ce am observat cât sunt de bune si utile in orice casa, mai ales una plină de copii mici cum e a noastră.
Cu ce sa încep??




Capsulele de Liv 52 sunt rezervate sotului meu care pe fond de oboseala si stres își cam bate joc fără mila de ficatul lui. Atunci când ii da semnale proaste insa, il ajuta cu câte o cura de Liv 52. Am 2 cutii a câte 100 comprimate pregătite pentru el. Sa nu fie nevoie insa..preț 21 lei la prima căutare pe net, eu insa am plătit 17 lei la Farmacia Tei, la care am adăugat insa plata transportului, deci tot pe acolo se ajunge.
Septilinul conține 100 de comprimate si citesc acum ca reduce riscul contractarii de infectii de tract respirator, creste imunitatea organismului si se poate da si copiilor ca si supliment alimentar. Când o sa termin cu ce mai am pregătit, el e primul pe care pun mana, cu siguranță. Preț 22 lei.
Cold relief balm este o cremuta mentolata de 50 ml, un unguent care se aplica prin masaj, pe zonele afectate in caz de raceala, respectiv nas, gât, frunte, având un efect rapid de decongestionare. Costa 13 lei.

Rumalaya este un gel de doar 30 g care Calmeaza durerile, având efect Analgezic si  antiiflamator. Il voi testa chiar in aceasta seara si revin cu o părere. Soțul meu are momentan gâtul intepenit si cred ca i-ar ușura măcar puțin suferinta. Costa 15 lei.
Koflet este un Siropel de 100 ml care ajuta sistemul imunitar. Scrie pe prospect ca este folositor si in tratarea tusei, insa cred ca nu am fost suficient de atenta, deși nu se specifica felul tusei. In cazul celei productive nu a fost ok, probabil in cazul celei seci s-ar simți si rezultate.
Ultimul dar nu cel din urma este sapunul de Neem si Turmeric. Are 75 g si o culoare tare interesantă, aștept sa vad ce poate face, sa va spun si vouă. Este activacterian si purifica pielea grasa. Poate fi aplicat si pe corp si pe fata. Mi-e numai bun, bine ca l-am găsit. Preț 3 lei.
Am mai dat o raita :)) si am găsit încă un sapunel. Acesta este un săpun hidratant pentru bebelusi, cu ulei de migdale si de Măsline. Are 75 g si costa 3 lei.

4 comentarii:

  1. Sa incerci si samponelul din gama pt copilasi.E super

    RăspundețiȘtergere
  2. pasta lor de dinti imi place taaareee!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am tot auzit despre ea, multumesc pentru ca mi-ai reamintit! O pun pe wishlist :) si cât de curând o adaug la colectie!

    RăspundețiȘtergere