05.11.2015

Despre caderea parului, Farmacia Catena si Ducray Neoptide

Ca orice proaspata mamica, m-am confruntat cu o cadere masiva a parului, pe langa anemia severa care mi-a ajuns prietena in acele luni.
Daca anemia s-a ameliorat pe cale medicamentoasa (capsule, perfuzii,etc), caderea parului m-a alarmat cu atat mai mult cu cat chiar imi doream foarte mult sa-l mai pastrez;)) si sa-i mentin si lungimea.
Am aflat de la o cunostinta draga de un produs care aplicat cu consecventa( doamna il folosise aproximativ 1 an de zile), poate reinnoi parul integral. 
M-a incantat tare gandul acesta.
L-am vazut si l-am vrut.
E vorba de Ducray Neoptide, un tratament impotriva caderilor masive de par, produs sub forma de 3 mini spray-uri a cate 30ml fiecare. Un spray ar trebui sa tina aproximativ o luna de zile in contextul in care se aplica 12 puff-uri zilnic la radacina firului de par si se maseaza bine pentru o mai buna absorbtie a produsului. 


Eu am luat de la mama mea si am folosit o singura sticluta in interval de 2-3 luni in loc de  nu ma pot lauda cu prea mari rezultate, dar a stopat cumva caderea parului. Intre timp mi-am amintit ca mai am cateva monodoze de Vichy Dercos Aminexil cumparate la ultima sarcina si abandonate intr-un sertar si m-am gandit sa le valorific acum.
De aceea am facut pauza, insa cutia mea pentru tratamentul de 3 luni ma asteapta pe birou.
 Insa sa va povestesc ce-am facut atunci. I-am dat o cautare pe internet sa aflu un pret de pornire, dupa care sa ma ghidez, evident, in achizitia lui.Pretul unei cutii se incadreaza undeva intre 180-230-250 lei, pret la care in functie de magazin se mai adauga si plata transportului. 
Din experienta cu farmaciile locale, stiu bine ca daca am alternativa, e bine sa o aleg, decat sa cumpar de aici, deoarece preturile sunt semnificativ mai mari. 
Inclusiv laptele praf il cumpar de cativa ani buni tot de pe internet. Promit sa scriu si despre asta in zilele urmatoare.
Am vazut acum ca se gaseste si la Farmacia Tei, ca tot va vorbeam de ea aici( insa pe atunci inca n-o descoperisem), am vazut ca a fost disponibil candva si pe Emag si cel mai ok pret gasit a fost la Farmacia Catena. 
Aici voiam sa ajung de fapt!;)
Costa acolo 187.5 lei si ca sa scutesc plata transportului am mai adaugat cateva cutii de ceai sa depasesc 200 de lei si sa-l suporte ei.
Am plasat comanda si foarte rapid am si fost contactata de o domnisoara care mi-a spus ca nu au ceaiurile in acel moment pe stoc si careia i-am cerut sa fiu anuntata pe e-mail sau telefonic imediat ce se livreaza intrucat nu vreau sa pierd mult timp.
 Istetica foc, domnisoara a si revenit cu un al doilea telefon, intelegand de fapt ca mie nu-mi trebuie nici un ceai;)) spunandu-mi ca a verificat deja stocul farmaciei Catena din Roman- de care eu nu aveam macar habar ca exista si ca daca sunt de acord sa-l ridic personal, il pot avea chiar in acel moment intrucat il am deja rezervat pe numele meu.
Ce sa zic, super simpatica supriza! In acelasi apel, am fost intrebata daca am card( normal ca nu aveam;)) si daca nu, as putea sa ridic tot atunci si cardul, cu ajutorul caruia pot beneficia de un dicount de fidelitate de 11%.
 In interval de cateva minute am fost sunata si de la Catena Roman, cu o atitudine la fel de frumoasa, pentru a incheia discutia si a confirma ridicarea produsului.
 Si astfel am ajuns sa platesc putin peste 166 de lei in orasul meu prafuit, fara a investi timp si eventual plati suplimentare pentru livrare. Parca nu-i asa de rau acasa;)
OFER O BULINA MARE ALBA PENTRU ORASELUL MEU  SI PENTRU CATENA ROMAN. Recomand cu mare drag!


Iar acum, ce spune producatorul:

Cresterea si regenerarea parului sunt determinate de activitatea foliculilor capilari ,care pot genera 20 pana la 25 de cicluri de viata succesive.

In cazul alopeciei cronice,fiecare ciclu de viata este mai scurt decat cel anterior .
Diametrul si lungimea parului se reduc la finalul ciclului sau de viata.
Foliculul capilar atinge mai repede stadiul final al ciclurilor programate:este resorbit si dispare cu zeci de ani mai repede.
La femei,parul devine treptat mai subtire in zona centrala,cea frontala ramanand intacta.Alopecia cronica preia controlul si se raspandeste determinand o reducere generala a densitatii parului.

Instructiuni de utilizare:

Aplicati 1 ml de lotiune Neoptide ,o data pe zi,preferabil seara,direct pe scalp(1 ml echivaleaza cu 12 pulverizari).
Masati atent pentru a activa penetrarea lotiunii de prevenire a caderii parului.
Nu clatiti.
Evitati spalarea cu sampon a parului timp de 2 ore de la aplicare.
Tratamentul trebuie urmat cel putin 3 luni;o cutie corespunde unui tratament de 3 luni(un spray/luna).

Precautii:

Inainte de utilizare,cititi cu atentie instructiunile.
Evitati contactul cu ochii.Nu folositi pe pielea deteriorata sau ranita.
Produsul este dedicat exclusiv utilizarii de catre adulti.
Pentru a optimiza rezultatele tratamentului,se recomanda utilizarea in combinatie cu samponul Anaphase.
Acesta pregateste scalpul pentru actiunea terapeutica a lotiunii,imbunatatind microcirculatia la nivelul scalpului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu