13.11.2015

Iarba de grau si sucul de iarba de grâu- beneficii si indicatii

Am devenit interesata de acest subiect odată cu o anemie urata care ma putea costa viața.
Va pomenisem aici despre un subiect care pe mine m-a captivat multă vreme. Este vorba de iarba si sucul din iarba de grâu.
Nu pot spune ca m-a salvat iarba de grau si nici sucul, ca sa impresionez si sa va motivez in van, insa pe mine m-a pus pe gânduri. Era timpul prea scurt pentru experimente si eu din păcate chiar nu aveam acel timp la dispoziție. Voi povesti in zilele urmatoare si cum am remediat problema: sunt sigura ca sunt foarte multe persoane, mamici sau viitoare mamici in aceasta situație.

Acum insa vom vorbi puțin despre aceasta minune a naturii de care nu mi-as fi imaginat cât este de benefica si apoi sa-mi spuneti voi daca nu veți fi tentati fix din acest moment sa va schimbati direcția in acest sens.

Eu nu am stat pe gânduri, am crescut aproximativ o luna de zile iarba de grâu si am fost foarte încântata ca am putut face asta, inclusiv din prisma aspectului pe care il capatase pervazul terasei mele. Un verde crud minunat; perfect, plin de viața, creat de mine:)
Sucul l-am obținut cu un blender mic, însoțit de putina apa, sa poată toca, altfel mergea in gol.
Teoretic se folosește o mașina de tocat manuala cu ax melcat, pentru ca prin presare la rece sa nu se piardă din calitatile nutritive care se mai pierd prin centifugare, insa pentru un prim experiment nu avea rost sa investesc in așa ceva. Acea masinarie costa undeva la aprox. 300 de lei, trebuie sa fii motivat cu adevărat ca sa te dotezi cu ea.

In frenezia noii mele descoperiri, mai găsit apoi pe internet germinatoare, pentru obținerea acasă a germenilor de grâu si nu numai, care sunt la fel de benefici ca si iarba si sucul de grâu,  insa găsim o alta zi sa detaliem si acest subiect, pe indelete.

Am copiat mai jos utilitatea sucului de iarba de grâu si cu siguranță aceasta lista imensa va va pune câteva semne de întrebare referitoare la starea de bine pe care o aveți acum:

1. Sucul de iarba de grau este 70% clorofila. 
2. Clorofila este primul produs al luminii si drept urmare contine mai multa energie solara decat orice alt element.
 3. Sucul de grau este clorofila in stare cruda si poate fi administrata pe cale orala sau ca implant pentru colon fara efecte toxice secundare. 
4. Clorofila este baza vietii tuturor plantelor. 
5. Iarba de grau are un nivel crescut de Oxigen ca si toate plantele verzi care contin clorofila. 
6. Creierul si toate functiile tesuturilor corpului pentru reprezinta un mediu foarte oxigenat pentru a functiona la un nivel optim. 
7. Clorofila este anti-bacteriala si poate folosita in interiorul si exteriorul corpului ca vindecator.
 8. Dr.Bernard Jensen spune ca dureaza doar cateva minute pentru a fi digerat sucul de iarba de grau si se foloseste pentru asta de foarte putin energie din partea corpului. 
9. Stiinta a demonstrat ca , clorofila incetineste cresterea si dezvoltarea bacteriilor neprietenoase. 
10. Clorofila (Iarba de grau) reconstruieste circularea sangelui. Studii pe mai multe animale au demonstrat ca, clorofila nu are reactii toxice. Numarul celulelor rosii a fost readus la normal in 4-5 zile de la administrarea clorofilei, chiar si la acele animale despre care se stie ca sunt foarte anemic sau cu un nivel scazut de cellule rosii. 
11. Fermierii din Orientul Mijlociu care au vaci si boi sterile le administreaza iarba de grau pentru a le readuce fertilitatea. Continutul inalt de magneziu din clorofila construieste enzimele care refac hormonii sexuali. 
12. Clorofila poate fi extrasa din multe plante, dar iarba de grau este superioara pentru ca s-a descoperit ca are peste 100 elemente de care are nevoie corpul uman . Daca este crescut pe pamant organic absoarbe 92 din cele 102 minerale din sol.
 13. Iarba de grau contine ceea ce este numit "factorul de suc de iarba" prin care s-a aratat ca tine animalele ierbivore in viata pe un timp nedefinit.
 14. Dr. Ann Wigmore a ajutat oamenii sa se faca bine de boli cronice timp de 30 de ani cu ajutorul ierbii de grau. 
15. Clorofila lichida patrunde in tesuturi, le amelioreaza si imbunatateste. 
16. Sucul de iarba de grau este un agent de detoxifiere superior comparat cu sucul de morcov sau alte fructe si vegetale. Dr. Earp Thomas, un asociat al lui Ann Wigmore spune ca 7 kg (15 lbs.) de Iarba de grau este echivalent nutritional cu 160 kg. (350 lbs.) de morcovi, salata, telina etc. 
17. Clorofila lichida curata depozitele de medicamente din corp 
18. Clorofila neutralizeaza toxinele in corp. 
19. Clorofila ajuta la purificarea ficatului. 
20. Clorofila ajuta la echilibrarea zaharaului din sange. 
21. Iarba de grau vindeca acneea si chiar indeparteaza cicatricile dupa ce a fost ingerata timp de 7-8 luni. Paralel trebuie imbunatatita si dieta. 
22. In Revista Americana de Chirurgie (1940), dr. Benjamin Gruskin ** recomanda clorofila pentru beneficiile antiseptice. Articolul sugereaza urmatoarele folosinte clinice : pentru a curata mirosurile urat mirositoare, neutralizarea infectiilor cu streptococ, vindecarea ranilor, grabirea refacerii pielii , vindeca sinuzitele cornice, invinge inflamatiile si infectiile interioare ale urechilor, reduce varicele venelor si vindeca ulcerele la picioare, elimina impedigo si alte eruptii crustoase, vindeca inflamatiile rectal, trateaza cu success inflamatiile din colul uterin, scapa de infectiile parazitale vaginale, reduce febra tifoida si vindeca paradentoza avansata in multe cazuri. 
23. Iarba de grau actioneaza ca un "detergent al corpului" si este folosit ca deodorant al corpului.
 24. O cantitate mica de suc din iarba de grau in dieta umana previne caderea dintilor. 
25. Sucul de iarba de grau tinut in gura pentru 5 minute va elimina durerile de dinti. Scoate "otrava" din carii.
26. Fa gargara cu Suc de Iarba de grau pentru infectiile gatul.
 27. Pentru paradontoza : lasa pulpa ramasa de la sucul stors la inmuiat in suc in locurile afectatate din gura sau mesteca iarba de grau (scuipand apoi pulpa).
 28. Bea suc de grau pentru problem de piele precum eczema, psoriazis 
29. Sucul de iarba de grau previne albirea parului.
30. Band Suc de iarba de grau, unii pot simti o diferenta in forta, rezistenta, sanatate, spiritualitate si starea de bine generala. 
31. Sucul de iarba de grau imbunatateste digestia. 
32. Sucul de grau este bun pentru bolile de sange de orice fel. 
33. Iarba de grau are un continut ridicat de enzime. 
34. Sucul de grau este un curatator excelent al pielii si poate fi absorbit prin piele pentru substantele nutritive. Toarna suc de grau verde peste tine intr-o cada calda cu apa. Lasa sa patrunda in piele pentru 15-20 minute. Clateste cu apa rece.
35. Implanturile (clismele) cu suc de iarba de grau sunt minunate pentru vindecarea si detoxifierea peretilor colonului. Implanturile vindeca si curata totodata organele interne. Dupa o clisma, asteapta 20 de minute. Apoi foloseste implant cu aprox. 4 ounces (100ml) de suc grau. Incercati sa-l pastrati pentru 20 de minute. **->( eu recomand ca cine nu poate, sa incerce cu mai putin la inceput.)
36. Sucul de grau este foarte bun pentru constipatii si pentru a tine intestinele deschise. Are un 
continut ridicat in magneziu.
37. Dr. Birscher, cercetator stiintific, numeste clorofila puterea concentrata a soarelui. El a spus "Clorofila imbunatateste functiile inimii, sistemul vascular, intestinele, uterul si plamanii". 
38. Dupa dr. Birscher, natura foloseste clorofila ca un curatator al corpului, reconstructia lui si ca neutralizare a toxinelor. 
39. Sucul de grau poate dizolva cicatricile care se formeaza in plamani de la inhalarea de acizi gazosi. Efectul monoxidului de carbon este minimalizat cand clorofila creste productia de hemoglobina. 
40. Sucul de iarba de grau poate scoate metalele grele din corp.

Ei , ce parere aveti?
Ati incerca?

2 comentarii:

  1. am si eu praf, mai bun e stors proaspat, dar bun si asa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super! De unde l-ai cumpărat? Si la ce preț? Si mai ales, cum il folosești???

      Ștergere