20.11.2015

Eliza la 3 anisori: Inspiratie tort fetițe- Printesa Sofia si Hello Kitty

In săptămâna care a trecut, ne-am sărbătorit fetița cea mare. A împlinit 3 anisori pe 12 Noiembrie, 3 ani de când ne lumineaza viața alături de fratele ei si nu de mult alături si de surioara cea mai mică.

Nu voiam sa scriu despre acest subiect, insa cum am hotărât ca acesta este un blog de mici bucurii, pana la urma de ce sa nu va arat si lucruri cu adevărat dragute, chiar daca sunt mai intime si cu valoare sentimentala. 

Ca in fiecare an, de torturi s-a ocupat bunica. 
La prima aniversare am cerut ceva mai special, am avut niște animalute modelate din pasta de zahăr, care nu au arătat așa cum trebuia, evident,  insa pe parcurs ne-am calmat, e mai simplu sa le iei pe toate așa cum vin, decât sa te agiti si sa te superi pentru ca nu-ti iese totul așa cum ai visat. Pentru petrecerea cu copiii, parca-mi amintesc de ceva glazurat. 
Sunt de obicei 2 torturi pentru ca o parte de petrecere e cu copilasii din familie, de cele mai multe ori la tara, la bunicii mei si a doua parte acasă, cu nașii micutei si cu alți invitați.
Anul trecut, la 2 ani am avut 2 torturi de ciocolata si smochine, ca așa s-a întâmplat- un model de tort duuuulce si nebun, dar foarte bun pe care vi-l voi arata daca gasesc fotografii la indemana, In acest an am avut insa parte de surpriza. Fetița fiind mai mare si cunoscand personajele a fost cu atât mai încântata.
Nu mai lungesc vorba, am zis deja in titlu despre ce e vorba si cel mai usor se vede din poze:)
Pun foto doar cu torturile din acest an, iar daca le găsesc pe cele precedente, va si anunț:)

Tortul Hello Kitty si preferatul fetitelor:



Tortul Printesa Sofia si preferatul meu, daca ma întrebati pe mine:)) :



3 comentarii:

  1. Forate frumoase sunt torturile si arata delicios!! La multi ani fetitei tale, e o frumusica!! :*
    http://beautywithcriss.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere