11.07.2014

SmartProtection- ideal pentru prietenul tau cel mai bun!

Sa spun drept, parca numai bataie de cap am de cand mi-am schimbat telefonul.
Comunista si traditionalista convinsa cum sunt, am refuzat multi ani sa fac asta. Obisnuita cu un anumit model, mi-era greu sa accept altceva. Pur si simplu telefonul era pentru vorbit si atat si nu concepeam sa platesc pentru ceva care sa aiba o mie de functii pe care eu sa le ratez!
Noroc sau ghinion, o data i-am spart display-ul si deh, a trebuit inlocuit, o data mi l-am ratacit. In disperare de cauza am dat fuga si am cumparat altul. Ca l-am gasit apoi, e alta poveste. Ultima data insa l-am pierdut de tot;)))
Si atunci si-a amintitit mama ca in negarea mea, totusi mi se cam scurgeau ochii dupa Iphone-ul ei si mi-a comandat unul. Alb, frumos, perfect. Si nu versiunea 4, cum era a ei, ci un 5s de poveste! Pe langa faptul ca am bodoganit-o jumatate de an pentru cati bani a dat pe el, am ajuns in situatia in care sa recunosc faptul ca isi merita banii pana la ultimul leut.
De multe ori uit sa mai deschid laptopul, de care eram absolut dependenta, intrucat imi rezolv mult mai rapid necesitatile cu iubitul meu smartphone.
Am uitat de scanner, am uitat de copiator, de aparat foto, de camera video, de reportofon, de gps, de ceas desteptator;)), am mereu posibilitatea ca in 2 secunde sa fac tot ce imi doresc cu ajutorul lui. Conectat la internet, e de nepretuit.
Dar cum toate povestile frumoase trebuie sa includa si un Bau-Bau, acesta este intruchipat de prichindeii mei care il percep ca pe o jucarie si bietul de el cam face slalom de la unul la altul in functie de care plange mai tare. Intre cursele fantastice, mai pupa si cate o tranta, de era sa-mi stea inima cand l-am vazut intins pe jos pentru prima data.
Dupa atata suferinta insa m-am specializat subit: mi-am comandat cateva huse din silicon colorate sa le pot asorta usor si care sa il protejeze de impacturi si imediat am descoperit SmartProtection de unde am si comandat  folie de protectie Iphone. Husele ma ajuta si nu prea, intrucat sunt imediat indepartate de micii poznasi, insa folia si-a facut treaba de minune, astfel incat minunea mea portabila arata la fel ca atunci cand am primit-o.
Descrierea ei aste aceasta:
Smart Protection  este cea mai noua folie de protectie aparuta pe piata. Un produs creat special pentru a oferi clientilor nostri solutia unei protectii inteligente.
Acest produs are o garantie de 10 ani impotriva ingalbenirii, deteriorarii, exfolierii si pierderii claritatii. Smart Protection este cu adevarat cea mai revolutionara folie de protectie inventata vreodata.
Folia este compusa din 4 straturi speciale cu o grosime totala de 0.2mm. Stratul de suprafata fiind creat din polimeri speciali elastomeri  care “se vindeca” in timp eliminand orice urma de zgarietura. Datorita compozitiei folosite partea lipicioasa a foliei nu lasa nici o urma in cazul in care se doreste schimbarea sau inlaturarea ei.
Folosita in diferite domenii printre care amintim: domeniul militar, automobilistic, spatial. Gandindu-va la un  ferrari protejat cu Smart Protection,  puteti aprecia calitatea acestei folii si sansa unica de a o avea instalata pe telefonul, tableta, iPod-ul, laptopul sau chiar pe masina sau ATV-ul dumnevoastra.
Pentru ca ne plac clientii multumiti expertii nostri creaza matritele respectand dimensiunile unice pentru fiecare model. Calitatea decupajelor este garantata de aparatura moderna care este folosita in acest scop.
Folia de protectie este usor de instalat folosind accesoriile incluse in pachet gratuit.
Pachetul contine : Folie Smart Protection, microfibra, card de instalare (smart squeegee), spray.
Intre timp am aflat si de sticla securizata pentru Iphone-ul meu si de avantajele ei si cred ca imi voi comanda cat de curand si eu. In  acest moment are pe site o reducere semnificativa de la 120 de lei la 55 de lei. Pe mine numai o husa m-a costat mult mai mult de atat si fara a lua in calcul taxele de transport.
SmartProtection ne ofera transport gratuit la comenzi ce depasesc 60 de lei.
tempered glass display - ultra smart protection
Descrierea ei este aceasta:
  • Ultra Smart Protection ofera o claritate uimitoare a ecranelor, senzitivitate idicata si confortul unei atingeri delicate.
  • Are un strat anti ulei, acesta oferind protectie impotriva petelor si reducerea semnificativa a amprentelor.
  • Duritatea suprafetei este ceea mai mare existenta in prezent : 9H.
  • Sticla extrem de subtire obtinuta printr-un proces tehnic avansat.
  • Strat de silicon creat special pentru protectia impotriva socurilor.
  • Stratul de silicon adeziv ofera o lipire sigura si fara urme in cazul dezlipirii voite.

Tehnologie rezistenta la zgarieturi
Tempered glass rezistenta la zgarieturi
Gradul de rezistenta 9h ofera protectie ridicata impotriva zgarieturilor zilnice si a eventualelor situatii in care telefonul este supus unor socuri.
Transparenta ridicata
Tempered glass Claritate maxima
Grad de transparenta de 100%, suprafata uniforma, placuta la atingere, culorile display-ului tau vor fi originale.
Poate fi folosita repetat
Tempered glass reutilizare
Usor de inlaturata fara sa lase urme de adeziv pe suprafata display-ului.
Testata anti-soc
Tempered glass antiexplozie
Cea mai buna protectie “anti-explozie” de pe piata. Are o abilitate excelenta in protejarea telefonului impotriva loviturilor. In cazuri extreme, daca ajunge sa se sparga, nu se dezintegreaza in bucatele mici ci ramane compact pentru siguranta utilizatorului.
Tempered Glass – Ultra Smart Protection Iphone 5s se potriveste perfect cu telefonul tau.
Ajutorul acestora este de nepretuit. Sotul meu si-a spart recent display-ul din neatentie. Neavand nici o protectie, nu a putut fi salvat, din pacate, iar acum sufera intrucat nici o garantie nu suporta acest tip de neglijenta.                                                                                                                                             

Eu cu al meu telefon dorm la cap, pe noptiera, ma trezesc si noaptea sa-mi verific mesajele si e-mail-urile, il iau dupa mine la baie si la piscina si imi simt mainile goale cand imi las geanta in masina si il uit acolo;))

Voi sunteti la fel de obsedati de telefon?Cum vi-l protejati?

3 comentarii:

  1. veronica picioroagamarți, iulie 22, 2014

    hei! super tare articol!! chiar nu stiam ca exista pe piata astfel de folii protectoare ! In fine...eu nici nu am smartphone , din aceleasi motive pe care le-ai amintit si tu..sunt de moda veche ..dar tare as vrea sa nu-mi mai car dupa mine tableta ptr poze :-D Pana una alta i-am luat fiica'mii un Iphone si cred ca ar fi o investitie buna o protectie din asta ...Multumim de informatii Bianca! eu clar dau sfoara in tara cu subiectul asta ptr ca majoritatea prietenelor mele au telefoane destepte ;) pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te imbratisez! Scuze ca raspund asa tarziu.. intrasem in greva cu blogul, hi hi! Am revenit insa..sa vedem cat ma tine;))

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere