01.07.2014

Vara asta Tocmai.ro plateste transportul!

 
Sa aud pe cineva ca nu a auzit de Tocmai.ro ca ma pufneste rasul!
Pana si bunica mea de 78 de ani m-a sunat agitata foc, spunand ca vrea sa-i cumpar un televizor nou, c-a vazut ea nu stiu ce reclama si ca nenea in cauza a pus televizorul la vanzare si ca nu cumva sa-l ratez, ca atata-mi mai trebuie cu ea daca merg cu mana goala cand ajung in vizita!
I-am zis ca cine stie ce porcarie vinde nenea, ca de ciurucuri sunt satula pana la Dumnezeu si inapoi, am si eu de nu-s bucuroasa si ca fac pariu ca nu porneste si m-oi trezi ca am dat banii degeaba!
Si ca n-am eu timp de umblat aiurea pe la posta! Punct!
Am crezut c-o pacalesc si ca ma lasa-n pace..
Ha! De unde!!!
M-a si certat, sa nu cumva s-o cred batrana si  usor de dus de nas, ca stie ea prea bine ca n-am nici o treaba cu posta, ca tocmai.ro imi trimite coletul gratuit acasa prin curier si ca daca o mai enervez mult roaga pe altcineva sa o ajute si mai cere si livrarea la ea la tara, sa il bage ea cu mana ei in priza sa-mi demonstreze ca sunt doar rea si invidioasa si ca mi-e ciuda ca eu nu am bani de televizor nou si ea da!
Ca doar si verificarea coletului e gratuita si daca nu-i convine ceva il returneaza si isi primeste banii inapoi!
 Iti place ce vezi-il opresti si-l pui pe dulap la loc de cinste.. Te-a inselat vanzatorul si a promis lucruri ce se dovedesc neadevarate, iaca na, mai rau ii trebuie- sa-si astepte frumos inapoi televizorul nefunctional si sa se uite la el pan' se satura!

 Frumos, nu spun nu! Urasc sa platesc taxe de curierat, trebuie sa profit neaparat de perioada aceasta de pana pe 31 august. Daca ai rabdare si iti place sa cauti, poti descoperi adevarate comori. Chiar m-a prins si pe mine microbul daca tot am intrat sa ma interesez si mi-am comandat un ceas nou-nout in cutie, cu garantie, cu tot, la un pret incredibil de mic. Acum am pus ochii pe un altul. E unul din acestea, nu va spun care, intrucat mi-ar parea rau sa-l pierd;)
Acum il inteleg pe sotul meu care altceva nu viseaza decat masini si piese auto de pe tocmai.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu