10.06.2014

Smart shopping

Mi-a venit greu sa ma organizez pentru postarea asta, nu stiu de ce;))
Parca ce mare scofala era de facut?? De facut niste poze.
Nu au fost cumparate toate odata si cum nu le-am facut pozele respective imediat, am tot uitat de ele. Sa mai spun ca am cautat una din sacosele cu cumparaturi vreo 2 zile, pentru ca nu mai stiam ce am facut cu ea? Si mai ales, stiam ca daca nu o gasesc atunci, voi avea sanse sa dau de ea pe la toamna cand imi mut hainele de sezon din dressing.
Chiar mi s-a intamplat toamna trecuta sa decopar o cutie cu haine noi, depozitate impreuna cu alte lucruri care nu-mi sunt chiar utile si la care nu am prea umblat de cand m-am mutat. A fost o reala surpriza si mi-a luat ceva timp sa imi amintesc de unde si pana unde a ajuns acolo. Fiind noi, nu le-am simtit lipsa, au fost puse separat pe criteriul asta, al hainelor cu aticheta iar la mutare au fost suprapuse mai multe cutii intr-o camera de depozitare pentru atunci cand vom avea timp de sortat din ele. Au trecut 2 ani pana sa ajung eu acolo si am avut o reala supriza sa descopar ce era acolo. Parca le-am primit cadou, hi hi;))
Si acum sa va arat ce comori am adunat:

  


Acum cateva saptamani am fost cu sotul meu intr-o mica excursie la Sibiu. O sa va arat si cateava imagini de acolo, pe parcurs.
Atunci am avut pentru prima data ocazia sa intru intr-un DM. Uitata insa intre rafturile pline cu minuni, mi s-au lipit de mana doar doua produse, un set de buretei de celuloza si un sampon pentru par gras Clear, care era redus de la 27 de lei, la 18, daca nu ma insel.
Gecuta imi este cam mare, este Divided de la H&M, a costat 60 de lei, e cam groasa;))) pentru vremea asta, dar era asa de frig afara incat am crezut ca nu rezist fara ea. Bineinteles ca dupa ce am cumparat-o, vremea si-a revenit in mod miraculos si am ramas cu ea neatinsa.
Ciorapii eu fost cumparati tot pe principiul asta. Cei bordeaux sunt mai degraba colanti, ma gandeam ca ii voi purta sub jeansi;), dar nu a mai fost cazul, iar cei cu flori, cu o fusta. Nu s-au potrivit si nici nu imi stau bine,asa ca tot ce pot sa sper e ca nu am platit 20 de lei pe ei, cum imi amintesc eu, ci doar 10.

Bluzele astea le-am gasit intr-un Eponge, intr-una din vizitele mele la Iasi. E fostul House Of Art din zona mea( Iasi, Piatra Neamt, Bacau), nu stiu daca e valabil si pentru alte orase; are si hainute Fox pentru cei mici si asta a fost motivul pentru care am intrat de fapt. Nu imi prea plac hainele lor, unele sunt vechi si demodate, insa au reduceri masive la aproape toate produsele. Astfel am descoperit printre ele cele doua piese pe care nici nu va spun cat am platit, ca e de-a dreptul jenant;)) Foarte, foarte putin. Nu sunt grozave, insa mi-au placut. 
Camasa are culoarea oului de rata, e sifonata si nu se vede prea bine broderia care mie mi-a atras atentia. A costat 30 de lei si am fotografiat in detaliu pretul initial, 199 lei. Ma intreb si eu ca Bula. Oare ar plati cineva atatia bani pentru un produs din acel magazin??
Tot in acea vizita am intrat intamplator intr-un magazin Maxx Discount, vazand in vitrina niste incaltari pentru cei mici la preturi foarte bune. Clarks erau ai baiatului, parca Lefties ai fetitei. Eu mi-am cumparat pantofii sport cei argintii( 49 lei, redusi de la 100 lei) si balerinii negri Geox( 38 lei). Pe primii i-am cautat dupa numele Fitflop si am gasit ceva asemanator la 130 euro in strainatate si intre 522-796 lei in Romania. Ambele perechi sunt din piele naturala si de o calitate incredibila.
La urmatorul drum mi-am cumparat si varianta pe negru a adidasilor. De data asta am prins si o mica reducere si m-au costat 39 de lei.
Eu sunt super multumita, i-am purtat deja si simt cum calc pe pernite de aer;)
Servetelele demachiante se gasesc in Kaufland la 2,5 lei si revista Libertatea apare saptamanal alaturi de o carte si costa 10 lei.
Dintr-o alta plimbare, din acest weekent am gasit aceste carticele oferite drept suprize la Happy Meal-ul cumparat din Mc Donalds. Stiu ca nu e varianta cea mai potivita pentru o masa a unui copil, insa surprizele lor imi plac si mie, daramite copilului. Din fiecare deplasare, fie ea plimbare, concediu, orice, trebuie sa vin acasa cu cat mai multe jucarii. Din pacate, mai mult de 2 diferite, eu nu prea am mai gasit.
Tin minte ca intr-un mini concediu la Milano am cautat toate Mc-urile din zona, sa iau cate doua din fiecare loc. Erau pe atunci figurine cu papagalii din Rio2. Am adunat vreo 10 in 3 zile. Daca as mai gasi fotografia facuta cu ele, v-as arata-o;)))( o caut, oricum;))
Produsul alb cu auriu este scrub-ul meu de fata. E cel mai bun produs pe care l-am intalnit si tocmai l-am recumparat. Costa 52 de lei la pretul de catalog, insa mie mi-a fost furnizat la 35 de lei- pret pentru cei inscrisi in sistem, dupa cum se vede si pe ambalaj. Meitan e firma producatoare, daca aflu mai multe despre ea, va tin la curent.


Bineinteles ca ce ca fost mai bun am lasat la urma;))
Am fost saptamana trecuta la o nunta si nu am gasit nimic potrivit de incaltat. Nu prea port tocuri, asa ca nici nu imi cumpar des, mai ales de cand am copiii. E greu sa alergi dupa ei cand abia iti tii echilibrul, nu? Cutii intregi de pantofi noi au ajuns la mama mea, care este o femeie foarte eleganta. Inclusiv pantofii mei de mireasa au avut aceeasi soarta. Mi-a fost mila sa tin inacaltari de sute de lei sa se usuce in cutii, sau mai rau, sa se demodeze, pe baza ca peste o mie de ani ii voi incalta pentru o ora-doua.
Asadar, m-am trezit cu o ora inainte de petrecere ca nu am cu ce sa ma incalt. Am ales o pereche de sandale pana la urma, dar am ramas cu un gol in suflet. 
Hi hi, asta pana sambata, cand am intrat aparent nevinovata intr-un magazin Deichman. Voiam sa ma uit de sandalute pentru copii si ce sa vezi? Pantofi la super reduceri!!!
Si fix masura mea! Au costat foarte putin si de asta sunt sigura ca nu o sa imi para rau daca nu o sa ajung sa ii port mai mult de o data.
Am platit 97 de lei pe toate trei perechile, preturile individuale se pot vedea in imagini, iar la iesirea din magazin am mai primit si o rama foto pentru cumparaturile facute.
Super, nu?

Later Edit:
Gasit poza cu 'jucaricile' de la Mc D;))
V-am pupat!
Acum mi-am dat seama de ce am tot amanat postarea. Stiam ca voi sta la povesti cu orele;). Sper ca nu v-am plictisit de tot!
Va mai astept!

24 de comentarii:

  1. Imi plac mult pantofii, ai facut o afacere grozava achizitionandu-i! Sa-i porti cu drag, iar samponul Clear e preferatul meu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Si mie imi plac mult:) Sper sa mi se potriveasca si mie samponul, e prima data cand il folosesc.

      Ștergere
  2. Everything looks very nice! I'm sorry I can't read the text at the moment.
    Thank you for your comment on a previous post on my blog!

    http://www.beautyandthemist.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. veronica picioroagamiercuri, iunie 11, 2014

    deci da ..acu m-am convins definitiv : esti un copil inalt :-))) nici nu stiu de unde sa incep ...de la urma ?? imi plac maxim jucariile ...mamicile cred ca inteleg toate ca jucariile copiilor tre'sa placa mai intai mamicilor :-P pantofii - patesc si eu destul de des povestea asta cu intratul in deichmann ptr orice altceva in afara de cumparat papuci ptr mine...si ca sa vezi ...si pe mine ma asteapta de obicei lucruri special facute ptr mine ! :-D Sa-i porti cu placere , sunt f frumosi ! de-acuma, sa tot apara evenimente sa-i porti ! Chilipirurile astea sunt ...hrana ptr suflet , nu alta ! :-)) Imi plac de asemenea pantofii argintii ! si ma gandesc cu dor la House of art de pe vremea cand stateam in Iasi ...pe-atunci inca se mai gaseau lucrusoare frumoase ...Reminescente ale unei alte epoci , de pe-aici de prin Moldova ;) Cu geaca H&M ai facut mare afacere..sper sa ajungi s-o porti ca-i tare frumusica ! Multumim ptr poveste si ne-adunam si pe maine seara ...cand e vb de shoppinguiala noi nu ne suparam ! :-D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am nostalgia anilor de facultate. Intr-adevar, pe atunci chiar gaseam adevarate comori in House of Art. Stiu ca de acolo i-am cumparat camasa pentru cununia civila a sotului meu. Inca nu imi vine sa cred ca au trecut deja 7 ani de atunci.
      La pantofi eu nu prea am prins reduceri, eram oarba pana acum, in ideea ca oricum mi-i iau degeaba si nu stiu sa merg pe tocuri. Dar uite ca atunci cand ii ai in dulap, te salveaza.
      Referitor la jucarii, sotul meu rade mereu de mine si imi spune ca el s-a cam saturat sa-mi umple goluri si sa elimine lipsuri din copilarie, atunci cand imi doresc eu tare sa le cumpar ceva copiilor, de drag ce mi-e mie;)))
      Te pup!

      Ștergere
  4. Imi plac maxum postarile de genu asta. Ma inspira. Foarte multe lucru frumoase. Sa le folosesti pe toate cu placere. :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Pantofii argintii cu glitter par foarte interesanti.Cred ca ar arata super cu o rochita neagra. :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam la asa ceva m-amgandit si eu. Sau in orice caz,ceva destul de discret, la cat de mult ies ei in evidenta;)

      Ștergere
  6. STEFAN NADIA IRINAvineri, iunie 13, 2014

    SUPER PRODUSE

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumosi pantofii rosii de la Deichman. Si eu ma mai uit la ofertele lor, dar nu mai gasesc marimea mea...

    RăspundețiȘtergere
  8. ce de cumparaturi :D am cautat si eu bureteii din DM, insa nu i-am gasit :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Sper sa ii gasesti curand.Eu nu mai am sanse in viitorul apropiat sa vad vreun DM, nici macar de departe, asa ca profita tu si pentru mine.

      Ștergere
  9. Imi plac mult postarile aceastea, deaorece imi plac reducerile, lucrurile frumoase si ieftine si smart shoppingul. Multumim pentru toate informatiile.:)

    RăspundețiȘtergere
  10. ce de cumparaturi!! :D si mie imi plac tare mult surprizele de la MC:))

    RăspundețiȘtergere
  11. Ai niste postari superbe si faci niste cumparaturi dementiale ! :*

    RăspundețiȘtergere
  12. imi plac cumparaturile si postarile sint superbe .Pe fb.Cioranu Mariana

    RăspundețiȘtergere
  13. Super articol. Lucruri interesante si utile.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce faini sunt pantofii in dungi, sa va bucurati de toate achizitiile!

    RăspundețiȘtergere