06.06.2014

Ghid de cumparare: Kurtmann

Am deschis de dimineata e-mail-ul care anunta reducerea de 50% la peste 1000 de modele de hainute.
Dupa cum stiti, sunt mare fan si rareori ratez vreo perioada dintr-asta, intrucat stiu ca am toate sansele sa gasesc multe comori.
Din proprie experienta, va spun ca la reducerile de 30 si 40% aveti mai multe sanse sa va gasiti masura potrivita. La 50% deja scad sansele, numarul celor care vaneaza reducerile fiind in continua crestere.
Eu sunt destul de norocoasa. Fiind mica de statura si cu o conformatie care imi permite oarecum, ma indes intr-un S sau chiar XS, in functie de croiala hainelor, de materialul din care sunt facute, chiar daca eu nu-s chiar de XS;))
Asta inseamna ca imi pot permite sa risc sa mai astept o zi-doua in speranta de a cumpara cu o reducere tot mai mare, capetele de serie fiind cele care au cele mai mari reduceri.
Initial am cam dat-o in bara cu unele piese si e si normal cumva. Daca va uitati in arhiva blogului si vedeti ce liste kilometrice de produse am fost capabila uneori sa-mi comand, o sa intelegeti, la fel ca si mine situatia in care 2-3-4 hainute/ comanda n-au fost sa fie croite pt mine.
Pentru aceste situatii, a fost creat returul..si e absolut gratuit.
Puteti proba linistite acasa ceea ce va comandati si daca ceva anume nu va e pe plac, completati formularul de retur de pe site si il trimiteti frumos inapoi. Banii ii veti primi in cont sau, dupa preferinta, vi se va genera un voucher pe care il puteti folosi la urmatoarea comanda.
Eu insa astept..ce credeti? 60%, apoi 70% si chiar 80%. 
Intervalul la care apar vestile bune este de aproximativ 2-3 zile de la ultima reducere anuntata. Eu m-am abonat la newsletter, dar pentru orice eventualitate intru direct pe site si verific atunci cand nu mai am rabdare sa astept.
Nu va temeti ca pierdeti ocazia daca nu va comandati la primul anunt de lichidare de stoc, reducerile astea fantastice chiar apar. Nici mie nu mi-a venit sa cred prima data.
Intr-adevar, raman hainute ceva mai putine, insa eu tot ma bucur ca un copil cand stiu ca obtin la super pret o piesa de care in mod normal nu m-as apropia daca as vedea-o intr-un magazin fizic dintr-un Mall.
Iar acum ma pun pe asteptat! La 60% cel mai probabil voi da o comanda, la 70% alta si la 80% doar daca mai ramane ceva ce mi-as dori si nu am apucat sa imi comand.
Un alt aspect de care fug este plata transportului. Taxa de livrare nu e exagerata, e 14,9 lei, insa de bunavoie eu nu voi da acesti bani niciodata. 
Astfel, prefer sa plasez o comanda de 190 de lei, la care am garantat transportul prin curier gratuit si daca fac asta pana in ora 16( parca), a doua zi am deja coletul acasa.
 In acest fel am mereu hainute frumoase, la moda, bine croite, din materiale de calitate. Intr-adevar, sunt din colectii anterioare, dar pe mine nu ma deranjeaza acest aspect. De multe ori mi le cumpar din magazine in perioadele de reduceri si apoi, cand apar pe Kurtmann imi suplimentez colectia cu alte culori.
De firme sa va mai spun? Sau le stiti deja? Zara, Stradivarius, Mango, Blanco, Pimkie, Massimo Dutti, Terranova, Tally Weijl, Pull and Bear, Lefties, Cache Cache, etc etc etc.

Cam astea sunt ponturile mele despre acest site. 
Nu fac reclama, nu am nici un interes, pur si simplu va impartasesc din experienta mea. 
Sper sa va fie de folos!

5 comentarii:

  1. veronica picioroagavineri, iunie 06, 2014

    chiar astazi am rasfoit si eu putin site-ul si-am ochit niste lucrusoare :-) Doar ca astea nu erau la reducere din pacate ...:-/ Insa ..ii urmaresc , poate -mi surade norocul ! Multumim ptr ponturi! o sa-mi fac si eu curaj poate la niste pantaloni colorati..mi-e greu sa-i cumpar si din magazine dar cine stie...mi-ai facut o pofta ! :-D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am perioadele mele 'negre' cand nu ma poate scoate nimeni din hainele închise la culoare. Ma simt mult mai comoda si mult mai putin expusa, pot sa rămân in umbra usor si sa ies in evidenta doar daca am eu chef.
      Dar si cand imi revine pofta de viața, nu ma mai opreste nimeni;)), ma transform in curcubeu!
      Astept de zor sa treacă de 50%, sa ma uit pe site mai cu drag, dar nici ca avanseaza reducerea;)
      Poate maine!

      Ștergere
  2. Eu in perioada asta trebuie sa ma cam abtin de la cumparaturi, dar de obicei iubesc situ-ul asta. :D Multumim pt ghid

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ;)) si eu spun la fel, ca tura asta ma abtin si gata!, cand stiu ca nu-i momentul! Nu putem sa le avem mereu pe toate! Te pup !

      Ștergere
  3. si eu adooor site ul .gasesc tot tp ce am nevoie si raman surprinsa knd vine vb de preturi.f accesibile ;-)

    RăspundețiȘtergere