01.01.2014

Hollywoodul e ca un liceu de fite

Am citit cartea pe nerashflate!
Simpla, ușor de citit, ca o lectura de weekend, fix ceea ce aveam eu nevoie acum!
Mi-era dor sa ma uit la un film lacrimogen de Crăciun si sa intru in atmosfera specifica, insa am preferat sa citesc. Aceasta carte face parte din ultima comanda plasata pe elefant.ro.
Taylor, o tipa absolut normala si draguta prefera sa își lase tinutul, prietenii, iubitul, pentru a explora Hollywood-ul.
Primeste postul de asistenta la un cunoscut studio cinematografic si reuseste incet, incet, dar cu succes sa se integreze in acea lume in care initial nu isi gaseste locul.
Face o gramada de greseli, insa are norocul sa primeasca a doua sansa, nu doar sa isi pastreze postul ci sa fie si promovata, sa se gaseasca fata in fata cu idolul sau de o viata, isi gaseste si iubirea si reuseste sa o pastreze, dar cel mai important, isi da seama ca este valoroasa prin ceea ce este, nu prin hainele pe care le imbraca si prin aroganta specifica lumei stralucitoare la care adera.

 TAYLOR HENNING are douăzeci şi patru de ani şi tocmai a primit jobul visurilor sale: asistentă la un important studio cinematografic. Răutăcioşi, colegii ei încep imediat s-o submineze, iar ea înţelege că expresia „Hollywoodul e ca un liceu de fiţe” este cum nu se poate mai adevărată.
Nici la şcoală Taylor nu se pricepuse prea bine să-şi facă prieteni – prin urmare, cum ar putea ea să se descurce acum în lumea intrigilor?
Când face însă cunoştinţă cu dezinvolta Quinn – o adolescentă de şaisprezece ani, fiica şefei sale –, are o revelaţie: poate că această „regină a stupului de albine” o va putea învăţa cum să răzbească în industria filmului.
Quinn o ia sub aripa ei ocrotitoare şi, curând, Taylor înregistrează primele victorii împotriva principalei sale rivale, Kylie. Dar în momentul în care Quinn o sfătuieşte să-i fure acesteia iubitul, intervine un lucru neprevăzut în scenariu: Taylor se îndrăgosteşte de el! Va reuşi ea să se comporte ca o fată rea, ca să obţină ceea ce-şi doreşte?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu