25.03.2013

HAI ROMANIA!!!!

Ce microbist nu stie ca maine se joaca un meci atat de important?
Eu nu sunt microbista si totusi am aflat ca echipa nationala a Romaniei a ajuns, duminica seara, la Amsterdam, pentru meciul cu reprezentativa Olandei, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.
Partida Olanda - Romania, din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, se va disputa marti, de la ora 21.30, pe Amsterdam ArenA.

Romania - Olanda, meciul cu care nationala poate incheia anul pe locul I in cursa catre Mondial

nationala romaniei

Preliminariile pentru Mondialul din Brazilia 2014 au inceput excelent pentru actuala echipa a lui Victor Piturca. Romania are 3 victorii din tot atatea meciuri si cu 9 puncte stranse pana acum, meciul Romania - Olanda de marti de pe National Arena se transforma intr-un adevarat derby al Grupei.
Fara Cristi Chivu, retras de la nationala, cu un Adrian Mutu prins din urma de ani si aflat intr-o forma fizica mai putin buna, nationala Romaniei se bazeaza in nume noi, precum fundasul Stelei, Vlad Chiriches, atacantul care a adus victoria de vineri de la Istanbul, scor 1-0, Gheorghe Grozav de la Petrolul, Gabi Torje sau Ciprian Marica, un atacant recunoscut pentru ca marcheaza mai multe goluri pentru echipa nationala decat pentru clubul sau.
Aproximativ 55.000 de fani vor umple National Arena din Bucuresti si vor face o atmosfera ce ar putea deveni sufocanta pentru starurile Olandei convocate de selectionerul Louis van Gaal pentru acest meci.
Dintre starurile Olandei care vin la Bucuresti nu vor lipsi portarul Stekelenburg de la AS Roma, van der Vaart de la Hamburg, atacantul van Persie de la Manchester United si nici jucatorii lui AC Milan, Nigel de Jong si Urby Emanuelson.

Sponsorul oficial al Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei sta cu sufletul la gura alaturi de noi toti!
Ce emotii, ce emotii!
Va sustinem pan' la moarte, pentru ca meritati si pentru ca ati muncit din greu pentru a a ajunge aici, asa ca:
HAI ROMANIA! HAI ROMANIA!
VA VREM CURAJOSI! VA VREM VICTORIOSI!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu