13.04.2016

Terapie prin scris- gânduri de dimineața


Uuu, in 2 zile plec la Roma. Astept de jumătate de an:)) si inca nu-s pregătită psihic.

E ca atunci cand îți dorești atât de mult un lucru, încât atunci cand il primești parca nu te mai poti bucura de el.

Avem nevoie de aceste câteva zile numai pentru noi de prea multă vreme.
 Am tot spus ca măcar o data pe luna ieșim undeva singuri chiar si la un suc/pizza/film... Ei bine, nu ne-a ieșit. Nici măcar o data. Cel mult am fugit de la munca pentru 2 ore, profitand ca are soțul un drum in afara orașului si cu ocazia asta am furat minute de intimitate.

In rest, se fac de toate. 
In 5! 
Uneori e distractiv, alteori nu prea, in funcție de toleranta la nebunii din acel moment. 
In acest weekend am simțit ca ne lăsa balamalele si alta nu! Gândul apropiat al plecării ne-a mai domolit cumva.

Intr-adevăr si satisfactiile sunt mari daca stam sa ne uitam in urma la ce am realizat pana acum, insa cand se umple sacul cu frustrari, nervii noștri nu se uita la cât e de plină casa de copii, sifonierul  de haine sau curtea plină de masini( in cazul sotului:)), ca doar fiecare e cu stolul lui de pasarele!

Plata pentru toate o primim in epuizare: si fizica si psihica. Știm intr-un fel ca ce a fost mai greu a trecut. Acum avem pe lista 7 ani si jumătate, 3 ani si jumătate si putin peste un an, o casa de tinut si job-uri active( in cazul meu reluat imediat dupa nastere, in mare parte din cauza fricii de iesit din ritm, de plafonare, depresie, spuneti-i cum vreti). 
E normal sa fie greu, daaaar e si foarte frumos!

Plătim si mergem mai departe. Sanatosi sa fim.

Acum 2 luni am fost la Milano la niste prieteni dragi si n-am scris nimic despre asta. Păcat.. uit ce fac peste 5 minute, d'apoi in mai mult timp, insa sper sa ma mobilizez curând. A trecut ca un vis. Era prima mini-vacanța adevarata a noastră in doi, dupa aproape 2 ani. 
Ultima data fusesem la Paris, unde am sărbătorit 30 de ani ai mei, apoi cred ca peste vara la mare in Albena. Cred doar:))), v-am zis ca stau prost cu memoria. 
Am fost sigur, cu doi micuti, vorbesc prostii, doar vara trecută, cu bebe de 5 luni nu am ajuns la mare-ci am ales sa mergem la Predeal, am facut Transfagarasanul, am ajuns la Balea Lac, la Babele cu bebe in brate, apoi la Padina, Bran, Brasov, etc.
Următoarea săptămâna am fost pe Rarau  cu camperul si peste inca o săptămâna am ales Izvorul muntelui si tot asa.
Înainte de Crăciun am fost la Targu Ocna iar săptămânal il tarai vrand-nevrand pe undeva măcar intr-o plimbare.

Ha ha, cred ca ar fi bine sa scriu mai des:))), soțul meu rade mereu de mine, pentru ca-mi amintesc doar ceea ce-mi convine, iar ca sa fac pe victima de cele mai multe ori ii spun ca n-am ieșit din casa de 2 ani:)))

Chiar e distractiv:))! 

Despre Roma ce pot spune? Am rezervat biletele de avion inca de la începutul lui Octombrie. In sondarile mele, pret mai bun ca in acea perioada n-am mai prins. Poate doar prin Februarie a mai fost un val, dar aveam deja cele doua rânduri de bilete luate( Milano si Roma).

Am făcut acum câteva săptămâni o rezervare la o unitate de cazare mai mult la misto, in ideea ca pana plecam sigur apare ceva mai bun si anulez rezervarea pentru a face alta noua. Ei, bine, m-am trezit luni pe 11 ca a apărut pe Booking ceva foarte interesant la un hotel la care ma uitasem cu jind, insa rezervarea gratuită fusese pana pe 7. Cu plecare vineri pe 15 nici nu știu ce mai așteptam eu:))!
 
Abia astept!!! 

Cam atât pe azi-nici măcar nu mai recitesc, pentru ca o sa am tendința sa sterg tot!

Mi-a părut bine:), ne auzim/ citim in curând!

4 comentarii:

  1. Sa va fie de bine fiecare iesire! Doar noi doi nu ne aventuram prea departe cu masina. Fiecare iesire e ca o terapie...
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumim! La fel va dorim si vouă!
      Așa simt si eu! Nici măcar nu contează destinația:)) MA pot întoarce moarta de oboseala știind ca la întoarcere merg direct la munca, însă nici nu contează, important e ca mA vad ieșită pe usa!
      Pupici

      Ștergere