09.05.2016

Hăinuțe noi pentru patul nostru

De cand ma stiu am avut o bucurie anume sa ma arunc pe patul matrimonial al parinților mei si sa simt libertatea de a sta întinsa ore in șir, de una singura, citind o carte sau chiar mâncând in pat:))), pana aveau sa intre in casa si sa fug mâncând pământul in camera mea, rămânând sa simtă in urma mea doar firmiturile rămase, hi hi.
Probabil lenjeriile lor erau mai frumoase si întotdeauna altele întrucât mama mea avea la rândul ei o plăcere sa umple sifonierul in primul rand cu lenjerii de pat si prosoape si abia mai apoi cu haine!
Am mers la facultate si abia atunci am avut libertatea de a-mi alege eu toate cele pentru noua locuinta. Am avut cele mai frumoase lenjerii, cu multe nuante de roz, cu flori mai multe decat pe un camp intreg, din bumbac fin, pe care chiar imi pare rau ca nu le-am pastrat. Cred ca le-ar fi placut copiilor mei sa retraiasca momentele mele fericite, mai ales pentru ca imi mostenesc latura romantica si predispusa la reverie;).
Pana atunci insa se lafaie in voie in patul meu matrimonial. Chiar nu au mai mare bucurie decat sa-mi sara in pat ca strengarii, sa se cufunde in perne si sa miroase lenjeria proaspat spalata, pentru ca apoi, daca nu sunt atenta, sa imi taraie cate o perna pe sub masutele lor, pe care le acopera cu plapuma mea si isi imagineaza ca au cort.
Nici macar nu ma mai supar pe ei, parca e prea molipsitoare veselia lor ca sa le mai spun ceva:)
Am decis chiar sa le împrospătez si lor așternuturile.
Căutând pe internet, am găsit o oferta foarte buna de lenjerii de pat din bumbac 100% cu modele moderne de la cumparamisim. Sunt frumoase, vesele si am avut din plin de unde alege lenjerii de cea mai buna calitate in tonuri de roz si cu multe flori, exact asa cum îmi doream.
Desigur, gusturile nu se discuta, însă oferta este foarte bogata si chiar sunt pe alese.
Lenjerie cu 6 piese din BUMBAC 100% pentru pat de 2 persoane fabricata la PUCIOASA cod BR115 - produs original 
Lenjerie cu 6 piese din BUMBAC 100% pentru pat de 2 persoane fabricata la PUCIOASA CUTIE ELEGANTA + PUNGA CADOU cod BR124 - produs original
Lenjerie cu 6 piese din BUMBAC 100% pentru pat de 2 persoane fabricata la PUCIOASA CUTIE ELEGANTA + PUNGA CADOU cod BR129 - produs original
Lenjerie cu 6 piese din BUMBAC 100% pentru pat de 2 persoane fabricata la PUCIOASA CUTIE ELEGANTA + PUNGA CADOU cod BR136 - produs original
In amintirea macilor, pe care parca ii aștept deja de o vesnicie sa îmbrace câmpurile, am ales si o lenjerie minunata cu maci roșii ca focul! Cu adevărat minunata!
In curand imi va imbraca patul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu