19.04.2014

Floraria cu povesti- o sursa inepuizabila de fericire

Deschid un ochi, hmmm, ce soare e!!! Il deschid si pe al doilea, incet, sa nu cumva sa ma zdruncin;))
Zambesc strengareste stiind ca azi mai mult ca oricand voi fi rasfatata la maxim.
Surprizele nu au fost niciodata punctul forte al sotului meu, ceea ce implicit au dus mereu la o desfasurare de forte speciale, doar-doar mi-o fi pe plac.
Prietenele mele si toti cei dragi i-au fost pe rand complici, pana cand evident, i s-au epuizat sursele de inspiratie, hi hi.
Rochii, pantofi, bomboane, parfumuri, buchete de flori , bilete la teatru, cine romantice, au fost printre cele mai uzuale cadouri.
De aceasta data e de unul singur..In sfarsit a venit momentul in care o sa am parte de un gest venit de la el, nu de la toata planeta, aliniata la solicitarea lui.
Ma cam tem ca la cat e de comod s-ar putea sa primesc un mare, mare  zambet si atat, dar nu-s asa suparacioasa pe cat crede el! Important e ca il am alaturi de mine, mai mult nici ca mi-as putea dori de la viata! Ssssht, el chiar nu trebuie sa stie acest lucru...Ar fi cea mai mare bucurie pe care i-as putea-o face! Sa-l salvez de chinul de a-mi cauta un cadou ar fi bucuria suprema.
Dar nu, n-are el norocul asta.
 A plecat dimineata deveme, crezand ca nu il simt..L-am lasat sa se bucure in voie. Acum stiu ca s-a intors, de aceea am si deschis ochii. Nu am de gand sa ma misc..
Simt miros de paine prajta..
Anticipez surpriza.
 Un pic dejun servit in pat, mda, cred ca n-a gandit chiar prost.
E un dragut, asa lipsit de imaginatie cum e el.
Alaturi de el vad insa, incercand in zadar sa-l ascunda, cel mai frumos buchet de trandafiri.
Buchet trandafiri
 Da, stiu, buchete de flori elegante am primit atatea incat le-am uitat numarul, insa care femeie nu e topita atunci cand primeste unul in plus? Mai ales cand e in culorile buchetului meu de mireasa.. Credeam ca a uitat, hi hi cum a batut tot orasul nostru de provincie in cautarea celor mai roz trandafiri, care evident nu s-au lasat gasiti.
Cum credeti ca a salvat situatia?
Pai a deschis frumos calculatorul, a dat un search dupa buchete de flori, si a si gasit o florarie online
care avea o oferta tare frumoasa. La flori online nici ca m-as fi gandit daca nu ar fi fost el. Mmm, daca nu e romantic, macar practic sa fie, mi-am zis eu atunci.
Mi-am facut ceva griji sa nu ajunga buchetul meu strivit de la transport, insa surpriza a fost de proportii.
Oficial, am fost anuntata ca am o livrare flori in cutii speciale, iar cand am vazut-o, am ramas efectiv cu gura cascata!


Cutia cu trandafiri galbeni

 O asemenea prezentare nu mai are nevoie de nimic!
Orice femeie ar fi cucerita instantaneu si pentru totdeauna.
Faceti fericite femeile din viata dumneavoastra oferindu-le macar o data o livrare flori in cutii.

9 comentarii: