12.04.2014

Cand timpul se transforma din prieten in cel mai mare dusman!

Parca mai ieri aveam 20 de ani si singurele mele griji erau plimbarile si cutreieratul prin magazine dupa ultimele noutati din domeniul cosmeticelor si dupa hainute frumoase asupra carora sa-mi pun amprenta.
Nu am avut niciodata un ten uscat, astfel incat am considerat ca un demachiant si apoi un tonic aplicat rapid pe fata este mai mult decat suficient pentru ingrijirea tenului meu.
Crema de fata era o raritate, ceva aplicat la Paste si la Craciun, iar de produse cu SPF ma atingeam doar cand mergeam la mare, adica 6-7 zile pe an si acelea cu zgarcenie, ca doar nah, doar nu era sa ma intorc alba acasa.
Toate acestea ca sa ma trezesc in prag de 30 de ani cu o liniuta ici, una dincolo, un rid de expresie in coltul ochilor, sau in coltul gurii...rodul anilor in care am neglijat aceste aspecte si le-am tratat cu superficialitate crezand ca voi arata mereu ca la 16 ani fara pic de efort.
Bineinteles, pe langa toate cele punctate,  noptile pierdute cu cei mici, stresul acumulat la munca si termenele limita, grijile si problemele inevitabile, impreuna cu expunerea la radiatiile solare fara pic de protectie nu mi-au adus nici un beneficiu, dimpotriva, au adancit si mai bine urmele noilor 'prieteni'.
Sa vedem ce mai putem repara de acum inainte, caci am un exemplu in mama mea care la 53 de ani arata impecabil! Spre deosebire de mine, ea chiar ca s-a ingrijit la maxim si si-a oferit tot ce a fost mai bun in materie de cosmetice si de tratamente faciale.

In ajutorul celor ca mine( si sunt gata sa bag mana in foc pentru faptul ca suntem destule;!), Eucerin vine cu o noua gama de produse, respectivVolume Filler, ce include o crema de zi si una de noapte(  compenseaza pierderea de volum pentru un contur facial redefinit si ofera un aspect radiant si intinerit ) si una de ochi (compenseaza pierderea de volum si creste fermitatea pielii din zona ochilor).
VOLUME-FILLER cremă de zi
VOLUME-FILLER cremă de noapte
                                                  
VOLUME-FILLER cremă de ochi
   
Ca sa citez dintr-o sursa de pe internet, va ofer mai jos mai multe detalii, pentru o mai buna intelegere.

''Formula Eucerin VOLUME-FILLER combină trei ingrediente active:

  • Magnololul, un extract din magnolie, îmbunătăţeşte aspectul pielii activând şi stimulând multiplicarea celulelor ce generează de până la trei ori mai mult volum pielii.
  • Oligopeptidele stimulează metabolismul pielii acţionând asupra reţelei fibrelor de colagen, conferind fermitate.
  • Acidul hialuronic optimizează hidratarea pielii şi reduce ridurile.

Studiile clinice şi dermatologice au demonstrat că gama de produse Eucerin VOLUME-FILLER ajută la restabilirea volumului facial, redefinirea conturului feţei, restaurarea fermităţii pielii şi reducerea ridurilor.
În plus, produsele au FPS 15 şi protecţie UVA împotriva radiaţilor solare, contribuind la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii.

Noua gamă Eucerin VOLUME-FILLER contine:  VOLUME-FILLER Cremă de zi pentru ten uscat: Crema oferă o îngrijire intensivă şi protecţie împotriva radiaţiilor solare datorită FPS 15. Indicată pentru tenul uscat, crema reprezintă o foarte bună bază de machiaj şi este non-comedogenică. Preţ: 108 RON (50 ml);

VOLUME-FILLER Cremă de noapte:  Crema ajută la regenerarea celulară pe timpul nopţii datorită dexpanthenolului. Ideală pentru toate tipurile de ten. Preţ: 112 RON (50 ml) si VOLUME-FILLER Cremă pentru ochi: Special creată pentru zona sensibilă din jurul ochilor, reprezintă o foarte bună bază de machiaj. Preţ: 97 RON (15 ml).

Produsele VOLUME-FILLER de la Eucerin pot fi găsite exclusiv în farmacii.''
Sursa: aici 

Eu una sunt pentru!
Pentru un ten mai frumos, lipsit de imperfectiuni si de riduri, vreau sa fiu expresiva multi ani de acum incolo!
Manifestul  Eucerin a ajuns chiar si la mine, mi-a placut mult campania bloggeritelor de beauty, atat de frumoase si de expresive si vreau sa fac si eu parte din lumea femeilor ce nu se tem sa isi arate trairile!

5 comentarii:

  1. Am mai avut crema de ochi de la ei si a fost excelenta! As incerca-o si pe aceasta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ai placerea, te invit in cateva zile sa te inscrii la concurs;)! Am avut norocul sa obtin acest set pentru testare, urmand ca apoi sa ofer sansa aceasta altor 3 cititoare ale mele! Te astept cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. bravo Bianca! Frumos ai scris! Nu am incercat pana acum produse de la Eucerin, dar stiu ca esti obiectiva si mi-ar placea sa le incerc si eu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In cel mai scurt timp vine si parerea mea proprie. Abia astept sa pun la punct toate detaliile necesare, sa pot da drumul la concurs( abia asteeept!!!)

      Ștergere
  4. Sunt foarte bune cremele Eucerin. Sa le folosesti cu placere, Bianca! Multi pupici.

    RăspundețiȘtergere