12.05.2012

Jucarii pentru copii;)

Cine nu are inca proprii copilasi...nu poate intelege ce e inseamna aducerea unei jucarii  in casa;)))
Uuuuu...cata bucurie poate genera!!!
Nu am vazut copilas sa nu sara in sus de bucurie pentru orice flecustet! Nou sa fie!
Al meu print e inca mic..e la varsta la care distruge tot ce prinde si desface,pentru a vedea ce are in interior..dupa care ma plange jumatate de zi sa repar ce a stricat. Uneori, de fapt de cele mai multe ori nu mai am ce remedia, insa sunt si jucarii inteligente,cum ar fi jucariile din lemn, care pe langa faptul ca sunt durabile, sunt si frumoase foc si pot fi pastrate ca si amintiri de pret pana ce ingerasul ajunge sa aiba proprii lui ingerasi,hi hi!
Ca vorbeam de nou!!!Ati putea crede ca un pui de om de 3 anisori stie sa faca diferenta intre un lucru frumos si unul mai putin frumos???Intre o hainuta noua,pe care o imbraca cu cea mai mare mandrie, stand aproape cuminte,astfel incat sa nu se murdareasca..chiar,chiar in secunda 1;)))???
Nu am vazut copil mai mandru de hainutele pe care le poarta sau de jucariile pe care le detine! Va puteti face copiii fericiti cu atat de putin efort!!!
Pentru acei parinti ce vor un sfat, apelati cu incredere la http://www.jucariata.ro/ si la http://www.magazinuldehainute.ro/ pentru jucarii superbe si pentru hainute de vis pentru ai vostri copilasi!

Spor la shopping!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu