02.05.2012

Piese auto online- http://lumea-auto.ro/

Oriunde vom calatori, cred ca exista un soi de discriminare la adresa soferitelor in trafic,sau, ma rog, la adresa celor mai multe dintre ele si la modul acestora de a conduce..E drept ca nu vom conduce niciodata la fel de bine ca si barbatii, poate doar daca facem din aceasta o cariera;)) si chiar iubim sofatul inainte de toate..tocmai de aceea nu multe dintre noi suntem capabile sa facem o pana sau sa ne descurcam singure in cazul in care masina pur si simplu nu mai vrea sa plece;))))orice i-am face noi...
Al meu sot ma tot dascaleste sa nu ma pierd cu firea in asemenea situatii, pentru ca solutii exista mereu, indiferent de problema intampinata, dar nu stiu ,zau, daca  as sti cum sa procedez in cazul in care raman, de exemplu fara motorina in mijlocul drumului;))) sau ma lasa vreo piesa fara de care nu mai pot circula.

O idee as avea insa, pentru a preveni aceste situatii:   http://lumea-auto.ro/     Cu siguranta ne scoate din impas atunci cand ne e greu! Ca e vorba de piese auto, anvelope, uleiuri,baterii, accesorii, gama de produse este foarte bogata iar livrarea super rapida!!!In doar 24 de ore avem acasa tot ce avem noevoie pentru a pune masinuta inapoi pe 4 roti!

Stiti ce mesaj frumos are pentru noi toti ???

Ia cititi aici:    Lumea Auto ( http://lumea-auto.ro)  iti face plinul lunar! Cumpara orice produs si esti inscris automat in campanie! Campania se deruleaza lunar si castigatorul este extras lunar pe data de 1 a fiecarei luni.”


Ce parere aveti?V-am trezit interesul? Veti apela la acest site? Sau ati solicitat vreodata serviciile acestui site?







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu