08.06.2015

Testare Persil Power Mix

Experienta Persil Pover-Mix!
Am avut sansa de a fi selectata de Buzzstore in campania Persil!
Coletul a ajuns rapid, ambalat foarte bine, si continand cele promise;)

''In cadrul campaniei, Beneficiarul ofera  spre testare, prin intermediul Organizatorului 1.000 de seturi de produse Persil Power-Mix Caps, fiecare constand intr-o cutie de detergent cu  28 capsule gel si pudra, 10 mostre de capsule gel si pudra Persil Power-Mix Caps, 1 prosop inscriptionat cu dimensiunea 45x70cm. Valoarea medie de raft a produselor oferite gratuit spre testare este de 61 lei, TVA inclus/set.''

Nu folosisem Persil in mod deosebit pana acum, aveam un alt detergent pe care il achizitionam curent, astfel incat ma bucur ca am avut sansa de testa inovatia Persil si a vedea frumoasele rezultate cu ochii mei. 
Acum stiu sigur ca pot sa-l cumpar linistita, intrucat nevoile familiei mele sunt satisfacute pe deplin.







Noul detergent 2 in 1 ia forma unor capsule pre-dozate care combina beneficiile detergentului pudra, dar si ale celui lichid, oferind o solutie eficienta de curatare, chiar si la temperaturi scazute. Formula indeparteaza petele dificile si asigura curatarea profunda a tesaturii datorita detergentului pudra, in timp ce detergentul gel mentine culorile intense si ofera un parfum de durata rufelor. Acum ai dubla putere cu Persil Power-Mix pentru o curatare perfecta si rufe stralucitoare intr-o capsula bicamerala usor de folosit! 
Curatenia perfecta...

 


 

in cel mai usor mod!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu