19.09.2012

Sunt Ambasadoare Avon Baby!


Marturia mea referitoare la produsele primite:

Totul a inceput in liceu, cand am cunoscut pentru prima data produsele Avon si am ramas indragostita de ele. Nu m-au dezamagit niciodata si sper sa nu o faca vreodata. O asemenea afinitate a dus la o frumoasa colaborare, ce m-a ajutat sa cunosc toate produsele si sa le iubesc.
Este clar asadar cat de fericita am fost cand am auzit de aceasta competitie si de sansa de a putea testa produsele Avon nu doar pe mine, cat si pe copilasul meu. Cand am primit telefon din partea organizatorilor sa mi se spuna ca fac parte din cele 300 de ambasadoare Avon Baby, am crezut ca lesin de bucurie! Am asteptat nerabdatoare acest cadou nesperat venit din partea Avon Romania si nu am fost dezamagita.
In pachetul cu sigla Avon am primit un ulei calmant si un gel de curatare pentru par si corp pentru copii, pluuuus o crema de corp Planet Spa cu unt de shea si trufe de ciocolata!
Uleiul doar l-am testat pe mine, deoarece baietelul meu de 4 ani nu prea mai sta la masaj de muuult timp si  cred ca imi va fi mai util peste aproximativ doua luni ,cand famila ni se va mari. Mi-a placut la el mirosul discret si placut,, cantitatea generoasa de produs cat si forma recipientului, dar cel mai mult mi-a placut ca se absoarbe rapid in piele si nu trebuie sa pierd foarte mult timp asteptand acest lucru.
Gelul de curatare este super, curata pielea si parul fara dificultate, nu irita ochii, iar cantitatea este deasemeni generoasa si suficienta cat sa imi ajunga destul de mult timp, chiar si pentru doi pitici.
Crema de corp cu trufe de ciocolata s-a dovedit a fi un adevarat rasfat...pacat ca nu am eu destul timp la dispozitie sa ma rasfat mai des. Mirosul este incredibil, astfel ca am ascuns crema bine,sa nu care cumva sa creada vreun locatar mai mic cum ca ar fi de papa;))Se absoarbe bine in piele si o lasa supla si catifelata, asa cum ne-am dori toatesa o avem de la mama natura!
Rezultatul este ca.....cu prima ocazie mi-am si intarit rezervele de ulei si gel de curatare( sa fie acolo;)), la care am adaugat si doua seturi de servetele umede din aceeasi gama, la care am prins un pret foarte bun, iar cu aceasta ocazie am primit o suprafata de schimbay scutece si un carnetel al bebelusului pe care astept cu nerabdare sa le folosesc!
Multumesc din suflet!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu