10.10.2014

Produse cosmetice naturale!

Cand e vorba de produse cosmetice, acestea se afla mereu pe primul loc pe lista mea de cumpărături. 
Aratati-mi o singura femeie care sa nu fie pasionata de asa ceva;)), spre disperarea sotilor nostri. Intrucat niciodata nu am destule, cumpar si iar cumpar, iar cand nu mai reusesc sa le folosesc eu, el e primul care beneficiaza de ele, asa ca toata lumea e fericita.
Si cum ar putea sa nu fie, cand ne furnizează atâtea avantaje pentru pielea noastra?
Inca de cand am ramas insarcinata pentru prima data am devenit mult mai selectiva in ceea ce privește ceea ce intra in contact cu mine si cu corpul meu, iar mai apoi cu pielea bebelusului meu.
In scurt timp am putut vedea clar diferența intre cosmeticele curente aflate pe rafturile supermarketurilor si cele naturale, de la mama lor.
 Am încercat o vreme sa imi fabric eu una-alta, dar chiar nu imi permite timpul sa fac experimente, plus ca nu am talent, rabdare, timp si spatiu suficient momentan pentru asa ceva. Ca sa nu mai spun ca nu prea stiu nici o sursa sigura de materii prime in cantitati micute, deoarece nu mi le pot cumpara nici in cantitati industriale, atata timp cat nu ma ocup in mod special cu asta. Cei mici abia asteapta sa isi bage manutele unde nu le fierbe oala, asa ca am renuntat; imi era prea greu sa ma mobilizez.
Mare pacat, va spun eu, intrucat ce poate fi mai bun decat ce e direct din natura?
Masti pentru fata sau pentru par home made inca mai mesteresc. Preferatele mele sunt cele pe baza de miere, argila, tarate de grau, miere de albine, bicarbonat, iaurt sau otet, adica ceea ce am mereu la indemana in casa la orice ora.
Ma simt minunat dupa ce imi aplic asa ceva pe ten sau pe par iar rezultatele nu au intarziat niciodata sa apara.
In ceea ce priveste insa cremele, unturile sau uleiurile de corp prefer o sursa sigura care sa imi usureze mie munca, astfel incat sa pot culege roadele imediat dupa aplicare, iar principala este nimeni alta decat marillys.
Tot la ei apelez cand vine vorba de cadouri. Iar pentru starea mea de acum;), cadoul de mai jos este cel mai potrivit. Contine unt de shea( 100gr) si sapun cu lapte(100gr) si ambele costa doar 24 de lei.
Trusa de prim ajutor a pielii tale
Ce parere aveti? Nu-i asa ca sunt tentante?

Un comentariu:

  1. Am incercat cateva produse de la ei si au mai aparut cateva sortimente de care sunt tare curioasa, precum praful de scos pete. xo

    RăspundețiȘtergere