01.07.2013

Best Auto Vest- prietenii masinii mele

Dupa cum va povesteam nu de mult, am descoperit un nou site de piese si accesorii auto prin intermediul prietenilor nostri de la blogawards.
Nu mi-a fost greu sa scriu primul articol, insa mi-a fost greu sa aleg produsul pe care doream sa il testez.
Fiind fata, m-ar fi tentat niste autocolante, sau niste parasolare, covorase, ceva de genul acesta. Erau chiar multe variante in categoria de accesorii auto Lady Line  precum si in cea Disney despre care as fi putut vorbi la nesfarsit ;).
Am ales insa sa fiu practica si avand in vedere ca am avut o experienta neplacuta in trecut cu masina personala, ce era cat pe ce sa imi dispara din fata unui club din cauza neglijentei mele, m-am sfatuit cu al meu sot si am ales sa comand un antifurt volan tip elefant.
In curand vom pleca in vacanta, iar masina pe care o conduc eu este si cea pe care o folosim pentru deplasarile cu copiii, deci impuscam doi iepuri dintr-un foc.
 Ca si destinatie, am ales Bulgaria, pentru plajele curate si hotelurile de la malul Marii Negre cu meniuri prietenoase cu cei mici  si chiar aveam emotii avand in vedere ca inca de acum cativa ani
se auzeau povesti nu tocmai incurajatoare referitoare la parcarile pazite din care au disparut atatea masini de lux.
 Nu detin tocmai o masina de lux, insa parca nici nu m-as fi riscat sa raman fara ea intr-o statiune straina cu o mie de bagaje si cu doi copii mici, astfel incat acest antifurt a venit ca o mana cereasca fix la momentul potrivit.
Stiu ca ori de cate ori voi simti nevoia, voi plasa antifurtul pe volan, voi incuia cu cheia si voi dormi sau voi petrece linistita oriunde m-as afla.
Eu ca eu, ca nu prea stiu cu ce se mananca, insa sotul meu este mai mult decat incantat de produsul primit!
Este rezistent, are o lungime de 46 de cm, are cheie si e de o calitate exceptionala, produs de o marca olandeza, la cel mai bun pret de pe piata romaneasca de piese si accesorii auto.
Coletul a ajuns imediat ce am trimis datele mele, printr-o firma de curierat rapid, nu am avut de platit nimic si am fost extrem de multumita de colaborare 

Multumesc BEST AUTO VEST, sunteti exceptionali!
Cu siguranta veti fi prima optiune de acum inainte atunci cand vom avea nevoie de orice pentru masinile familiei noastre!

3 comentarii: