16.05.2013

Intra in lumea magica a caietului Skag AR – singurul cu realitate augmentata!

Recunosc, pana sa citesc primul articol despre acest caiet, nu auzisem vreodata de asa ceva.
Sunt destul de indiferenta la tehnologie si in afara de laptop, alta mare dragoste nu am;))
Asta pana sa citesc al doilea, apoi al treilea articol.
 
Curiozitatea a invins insa si cum nu ma lamuream nicicum;)), pentru ca dupa cum se poate observa, aparent caietele au ca punct de atractie doar coperti colorate frumos, am dat click pe butonul de Play al filmuletului demonstrativ ( il puteti viziona dand click aici) sa intru si eu in rand cu lumea.
Ce pot sa spun decat ca m-a incantat si mi-am si imaginat un Darius fericit la culme la vederea lui asa ca am dat fuga pe net sa vad si eu daca ma incadrez in conditia de baza , de a avea un smartphone. Iar eram pe dinafara, offf..Ce ti-e cu femeile astea;))
Am aflat ca intr-adevar telefonul meu ar avea potential de smartphone..iar daca nu o fi, as putea in sfarsit testa tableta primita de la 'tati' al nostru, pe care deja cred ca s-a pus praful de atata entuziasm. Ce sa zic? Avem acum sanse sa ne bucuram de cadoul sa-i zic putin inoportun, sa fie toata lumea fericita.
Asa deci, conditiile fiind indeplinite, invitam pe toata lumea la distractie.
Caietelul poate fi cumparat de aici, iar daca aveti un blog, ati putea foarte bine sa va puneti mintea la contributie, scriind un mic articol, care v-ar aduce un caiet gratis, in vederea recenzarii se de ce nu, premiul cel mare in valoare de 100 de euro.
 Am scris acest articol pentru a ma inscrie la provocarea Blogalinitiative( click pentru detalii)


Daca nu ati dat click, mai multe puteti citi mai jos, in caz ca mie mi-a scapat ceva:

''Cum ar fi să ai mereu la tine în geantă sau rucsac un elefant? Sau un delfin? Dar o pasăre Colibri? Posibil.
Îți trebuie: 
  • un caiet Skag AR (sunt 8 modele disponibile);
  • un smartphone
  • să descarci aplictia Skag AR gratuit din Google Play sau App Store
  • să deschizi aplicația, să o postezi deasupra caietului și magia se va dezlănțui.
Leii vor alerga cu viteza vântului și vor râcni din toate puterile. Păsăprile Colibri ciripesc și zboară din copac în copac. Delfinii sar din apă și te salută, urangutanul va avea grijă să te infioare, elefantul se va plimba liniștit, în timp ce tigrul și pantera vor alerga în căutarea prăzii. Toate sub supravegherea atentă a vulturilor, care vor veghea din înălțimi.
Un caiet Skag AR și vei câștiga 8 prieteni noi!

sigla Provocarea campaniei:
  • Pasul 1In perioada 13 – 19 mai, anunță printr-o postare pe blogul tau că dorești să primești caietul cu aplicație AR Skag, cu link către această pagină. Clientul se obligă să expedieze gratuit produsul ales de către blogger, în perioada 20 – 23 mai. Produsul rămâne în posesia bloggerului, în mod gratuit.
  • Pasul 2 – În perioada 24 – 29 mai, după testare scrie un review vis`a`vis de caietul cu aplicație AR Skag.
sigla Mecanismul campaniei:
  1. Scrie pe blogul tău, răspunzând provocării de mai sus, cu link către caietul cu aplicație AR Skag (link);
  2. Pune postările tale în formularul de mai jos
sigla Desfășurarea campaniei:
Perioada: 13 – 29 mai, ora 23:59.
Pe data de 1 iunie, juriul format din reprezentanții BlogalInitiative.ro și Rechizitelemele.net vor anunța rezultatele jurizării, punctând respectarea briefului, creativitatea și implicarea în campanie. Acestea vor conta 50% din rezultatul final, restul de 50% fiind reprezentat de clasamentul pe baza voturilor bloggerilor participanți la acestă campanie. Procesul de votare va începe pe 30 mai si se va încheia pe 31 mai, ora 23:59 (vezi aici modul de functionare a sistemului de votare).
  1. Respectarea briefului – este de ajuns să punctezi pe blog ce am spus la «Mecanism campanie», condiții obligatorii pentru a intra la jurizare.
  2. Creativitatea – articolul trebuie să fie scrise într-o formă cât mai atractivă. Apreciem și abordările inedite, care să creeze buzz.
  3. Implicarea în campanie – dacă scrii de mai multe ori (dar atentie, cu moderatie, să nu îți obosești cititorii!), în modalităti diferite, și creezi interactivitate în jurul articolelor, atunci juriul va aprecia efortul tău.
sigla Premiile campaniei:
  • Toți bloggerii ce se înscriu în competiție păstrează produsul primit, în mod gratuit;
  • 100 de euro pentru bloggerul care cucerește inima jurului;
  • Puncte Blogal – 50 de puncte.
Nota:
  •  Premiul se va acorda în termen de 30 de zile lucrătoare de la data anunțării câștigătorului.
  • Cu punctele acumulate în campaniile noastre vă puteti achiziționa orice produs din GiftShop-ul nostru ( click aici )''

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu