03.12.2012

Celine Dion

Dintotdeauna Celine Dion s-a bucurat de o mare apreciere din partea mea...Tocmai de aceea am ales-o tocmai pe ea, din miile de vedete pe care m-as fi putut opri.  Eu una am privit-o ca pe o diva nemuritoare, iar muzica ei mi-a fost alaturi de-a lungul adolescentei in fiecare moment..in toate clipele,  mai mult sau mai putin fericite.
Primul meu CD primit de la taticul meu, era bineinteles o selectie a hiturilor ei, pe care il pastrez si acum, prafuit intr-un colt uitat, desi nu il mai ascult.
Stiu ca atunci cand eram indragostita, ascultam non stop hiturile ei care imi trasmiteau fix acel romantism si acea stare de bine de care aveam nevoie, ca sa pot visa in voie la viitorul atat de roz pe care mi-l imaginam cu orice poveste de dragoste care incepea atat de frumos.
Daca eram insa dezamagita, sau sufeream din dragoste, tot muzica ei imi alina durerea si ma facea sa ma simt mai bine..si din nou: sa visez la acel viitor roz care avea sa mi se deschida inainte odata cu fiecare poveste incheiata.
A fost o perioada foarte frumoasa din viata mea.. si..cum eu sunt o nostalgica si o romantica incurabila, imi voi aminti cu drag oricand , de ea.Acum nu mai ascult muzica in mod deosebit, nu imi mai permite timpul, insa vocea deosebita a lui Celine Dion si mesajul transmis de fiecare melodie in parte imi aduc bucurie si o mica tresarire, chiar si acum, cand din intamplare ii aud vreun hit la radio, reamintindu-mi de acele momente atat de dragi din viata mea.
O alta vedeta pe care o iubesc este J Lo, despre care puteti citi mai multe informatii aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu