17.11.2017

La 2 zile dupa tripla rezecție

Asadar la 2 zile dupa tripla rezectie:

Cum ma simt?
Mai bine!
Mult mai bine!
Mulțumesc lui Dumnezeu ca n-am stiut ce avea sa mi se întâmple.. N-as fi mers nici cu fanfara si escorta. Iar lucrurile s-ar fi agravat si ar fi fost mult mai rau pentru mine.
Așadar, ceva bun a iesit si de aici.

Dupa cum mi s-a spus: ''in prima zi va fi in regula iar din a doua va veți umfla si iar umfla , pana va veți reveni.''
Ei bine, la 2 ore eram deja umflata, cu obrajii căzuți ca o băbuța , cu buza de sus umflata si ciudata. Arătam ca un soi de maimuța botoasa.

Nu ca azi as arata mai bine.
La buza de sus începe sa se înverzească locul in care a fost fixată nu stiu ce ustensila ce a ținut-o cumva ridicată si îndepărtată de gingie.
La ochi au apărut doua umflaturi însoțite de cearcăne rosiatice.
Fata tot deformata imi e.

Maine probabil se vor concretiza de-a binelea vânătăile.
Voi fi minunata, ce mai!

Vorbind cu doctorița si constatand ca stau mai bine cu moralul ( s-o fi speriat si ea vazandu-ma asa distrusă :))), s-a decis sa nu ma mai vada azi, ca stie prea bine ce are de constatat, asa ca voi merge pe data de 1 Decembrie, așadar la aproximativ 2 saptamâni de la intervenție pentru scoaterea firelor.

Pana atunci , inca 3-4 zile nu-mi voi putea peria dinții, iar apa de gura va merge folosită doar cu moderație; merg inainte cu tratamentul antibiotic( Augmentin) pana la 7 zile, Linex pentru protecție, Ketonal -antiinflamator si analgezic pentru 3 zile si atat.
Ce nu știam si pare ok de reținut, e ca la 7 zile de tratament exista posibilitatea de a face Candida, iar pentru Prevenție iau Stamicin, o pastiluță la 12 ore timp de 7 zile.

Dupa cum se vede, n-am murit, desi cam asa simteam atunci si sunt mult, mult mai bine, de am chef de ras pe seama aspectului minunat pe care-l am.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu