28.11.2017

La 12 zile dupa rezectie

Despre subiect am tot povestit aici, aici si aici.

Acum , la 12 zile dupa, ce credeți?

Inca mai am vânătăi..
Nu foarte vizibile, ce-i drept, se pot masca foarte usor acum,  insa sunt prezente..
Durere nu pot spune ca am avut. Cel mult o jena permanenta ce m-a împiedicat sa mananc la fel ca inainte si o teama a mea ca imi va intra mâncare sub buza si voi păți cine stie ce, ținând cont ca igiena in acea zona nu a putut fi deloc riguroasa.
Ma simt ok.
Mi s-a luat o piatra de pe inima si acum imi revin si de pe urma blocajului pe care l-am avut pe scaunul de tortura.

Intre timp mi-am facut si analizele si au iesit ok( daca nu in totalitate, macar au valori in creștere sau rezonabile, mai bine zis:)),ceea ce nu a putut decat sa ma bucure.

Vineri ( e luni noapte) - deci la 2 saptamâni si 2 zile de la operație imi vor fi scoase firele. Astept si astept si nu înțeleg de ce trebuie sa dureze chiar atat de mult.

Nu am fost văzuta nici macar o data de un specialist in acest interval. La primul apel, in urma căruia trebuia sa fiu văzuta a doua zi de la operatie s-a constatat telefonic :)) ca sunt ok. A doua oară cand am sunat ( probabil la vreo 7-8 zile de la intervenție, la final de tratament cu antibiotic) menționând ca am o jena ceva mai deosebita la locul operației si ma tem de vreo infecție am fost întrebata daca sunt umflata la fata( nu mai eram la acel moment decat foarte putin) si trimisa la plimbare ca nu am ce sa am , ca as fi prezentat umflaturi la fata si febra. ( Mulțumesc frumos, in 3 ani nu am avut febra niciodată si nu am acuzat nici dureri si uite unde am ajuns!)

Asta e! Ma întreb ce voi face in continuare. Teoretic as fi vrut sa-mi verific tot ce ce putea verifica la aceeași doctorița, oricât de mici ar fi problemele, întrucât chiar nu imi place sa ma plimb de colo-colo. Practic nu stiu daca voi putea trece peste ceea ce simt vis a vis de subiect. E ca atunci cand nu ai chef sa ieși din casa cand ploua cu găleata. Asa n-as mai avea eu chef de o noua intalnire.

In curand va avea loc si vizita la ortodont. Probabil nu voi putea corecta mare lucru in ceea ce privește poziția dinților mei din fata, insa macar am ocazia sa cer o părere.
Am gandit problema pe toate părțile: un aparat dentar nu cred ca mi-ar fi usor sa tolerez.
Pana cand aud verdictul insa , sunt liberă sa-mi dau si eu cu părerea.

Un comentariu: