27.03.2017

#Singura mâncare cu notificare

Iată ca am mai auzit-o si pe asta!
S-a inventat salamul cu notificare! 
Ha ha! Ce-o mai fi si asta???
Pai haideți sa va explic! Nu-i asa ca trezirile la 6 dimineața nu-s pe placul nimănui? Mda, stiu, sunt prima pe lista care se  plânge de treaba asta! De când a început juniorul școala, adică de-o vesnicieeee, respectiv 3 ani aproape întregi...s-a sfarsit cu distracția.
Inca de atunci ma tot întreb ce mi-or fi trebuit copii, sa ma reîntorc asa curând la școala/teme/trezit odata cu găinile, când abia am scapat de ea, da' asta-i alta poveste😅!
 Una peste alta, trezire la 6, îmbrăcat, spălat, hrănit copil de școala si de Gradinita, făcut pachet si pus la geanta, scos copii pe usa la 7,30 fix si apooooi, da' Doamne un pui de somn( ha ha, de unde atâta noroc??). 
La lucru cu noi! De dormit vom avea timp de pensie! Asta daca o mai prindem😈, dar hai sa nu de deprimam fix de luni, ok?
Despre ce voiam sa povestesc? Ah, da, despre sandwich-ul obligatoriu de la pachetul copilului. Noroc de faptul ca-i si place si e musai sa am in casa mereu vestitul salam cu ajutorul căruia sa-l pot scoate pe copil mai rapid pe usa. Pregătind sandwich-ul am uitat deseori sa mai bag înapoi in frigider batonul de salam, amantindu-mi cam la trezirea junioarei flămânde rămase acasa, adică cel putin la o ora dupa.. Fiind ceva mai mica si implicit fiind atenta la Alimentația ei, m-am întrebat deseori daca o mai fi ok si daca nu-i fac rau, oferindu-i ceva ce a ramas uitat afara din frigider poate mai mult decât e cazul.
In acest pas voiam sa ajung, de fapt punctul culminant! Va prezint mai jos inovația Caroli: #mancarecunotificare!
Apărând inovația Caroli in cazul salamurilor Semenic Extra, chiar nu vom mai face asemenea probleme!
Aceste salamuri au o eticheta inovatoare cu cadran termosensibil, denumită Carolimetru Termic. Acesta isi schimba culoarea in funcție de temperatura produsului , fiind verde atunci când aceasta este sub 8 grade C si devenind galbena când temperatura scade sub 8 grade C.
Acesta este un mod de a demonstra ca cei de la Caroli Foods fac totul ca la noi, consumatorii sa ajungă cele mai bune produse, in condițiile pe care le dorim cu toții.
 Pentru ca hai sa fim serioși, daca noi uitam sa băgam un produs la locul lui, de ce nu ar uita si niște angajați sa-l depoziteze sau sa-l transporte corespunzător? 
Având Etichete care se semnaleze acest fapt, toată lumea e mai atenta la aspectele menționate mai sus.
Iar noi suntem fericiti!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu