31.01.2016

Lista pentru astăzi!

De rezolvat astăzi:
- de verificat zborurile Blue Air- Madrid sau orice alta ruta care are pret ok; Blue Air are 15% reducere la bilete doar azi, plus o reducere de -45 lei parca la plata biletelor- asta suna ciudat, rămâne de investigat :));
- de cautat o oferta pentru Tenerife ( pont Aliceeee)
- de verificat oferta Kurtmann- 50% reducere si transport gratuit in acest weekend;
- de verificat site-ul Meli Melo care anunța reduceri de pana la 70%;
- de căutat rochita cu Regatul de gheata si pantalonii cu minioni-promise celor mici - pe site-ul H&M deoarece in magazine nu sunt reduse deloc iar pe site apar de la 90 la 62 lei, respectiv de la 60 la 48 parca.

Later Edit:
-  Reducere Blue Air ratata cu succes;(((; am investigat: cand se face totalul pentru plata biletelor, apare -91 lei la 2 bilete din pretul tranferului bancar, ceea ce suna foarte foarte bine, cand acum o luna era 91 lei dar cu plus. In acest fel, reducerea este de 182 lei, ceea ce e grozav!!!
- Tenerife neverificat inca - urmeaza insa, sper sa nu ma lungesc pana se uita propunerea facuta de sotul meu;
- Kurtmann a marit reducerea, este deja la 60%; o mai astept putin, parca 70-80% suna si mai bine, in contextul in care chiar nu-mi trebuie nimic si in cazul in care in 3 zile ma voi afla la Milano, vanand reducerile de la mama lor; nu ratez insa nici Kurtmann-ul, daca va avea ceva interesant in oferta;
- Meli Melo nu m-a incantat intr-atat cu produsele reduse, din pacate; voi gasi vreun magazin pana nu se lichideaza tot, sa evit comanda minima si plata transportului;
-Rochita comandata, am povestit ieri despre asta aici, abia astept sa-i vad fata Elizei- promit sa o filmez;))), sa vedeti si voi bucuria; pantalonii ii voi cumpara din magazin fizic, ma bazez tot pe Milano pentru asta!

29.01.2016

Sampon uscat Batiste

Înainte de Crăciun, am primit coletul Buzzstore de la Batiste, de aceast data.
Seriosi si atât de draguti, au adăugat in pachet si un Kit de petrecere care mie personal mi-a dat taaare mult de munca :))). Piticii mei au fost foarte încântati, astfel încât a trebuit sa cocot cutia foarte sus, sa nu mai ajungă la ea nici unul dintre ei.

Am primit 2 sampoane uscate Batiste Xxl, unul pentru volum si altul cherry:) de care am fost foarte încântata, alături de 6 testere si 6 vouchere pentru prietenele mele.
De samponul uscat de la Batiste auzisem de foarte multă vreme. Nu am avut insa ocazia sa-l cumpăr si m-am bucurat foarte mult atunci cand am văzut campania, sperând sa ma număr printre norocoase. 
Ei bine, BUZZstore nu m-a dezamăgit nici de aceasta data! M-am regasit pe lista si imediat ce a ajuns m-am si pus pe testat.
Aveam experiența unui produs de acest gen, creat de o alta firma, așadar am putut face si diferența intre ele, in cunoștință de cauza.
Parul meu este deschis la culoare si subtire la fir, un par term si lipsit de volum, cu tendința foarte mare de ingrasare.
Nu am vrut sa pun chiar pozele cele mai nasoale;))), sa puteți face bine diferența, insa nici acestea nu-s grozave, întrucât nu obisnuiesc sa ma machiez zilnic si nu ma pot lauda cu o fata prea vesela dimineața la prima ora.

Samponul uscat se aplica pe par atunci cand nu arata tocmai grozav si cand totusi trebuie sa iesim din casa fara a-l spala in prealabil. Eu l-am folosit pentru a prelungi cu o zi timpul de spalare si a fost foarte bine asa. Se pulverizeaza pe par de la o distanta de 30 cm, se maseaza putin parul, ca pudra sa absoarba sebumul si se pieptana pentru a elimina excesul de pudra de pe par.
Rezultatul este vizibil cu ochiul liber chiar si la niste fotografii atât de nereusite:)))
Parul a căpătat volum instantaneu, impresia de par murdar a dispărut pe data, lăsând loc unui par cu un aspect curat si mai sănătos decât atunci cand e proaspăt spălat- cand e foarte moale, lipsit de volum si greu de aranjat. Voi încerca sa-l aplic si imediat dupa spălare, întrucât felul in care pare usor dat cu fixativ si capăta greutate ma face sa cred ca asta-i trebuie parului meu pentru a-si schimba aspectul.

Varianta Batiste Xxl volume rămâne preferata mea Ever! Sunt curioasa ce durata de folosire are. Cealaltă marca incercata a ajuns cam pentru 6-7 utilizari, insa Batiste pare mai spornic. Vom vedea:)!

In curand va voi vorbi si despre Batiste Cherry!

28.01.2016

Prepara-ti acasa propriul detergent natural pentru curatarea vasului toaletei – Doar doua ingrediente si depunerile dispar cu usurinta!

E una dintre treburile murdare pe care le detestam cu totii, dar care trebuie facute. Igienizarea vasului de toaleta este esentiala, intrucat acesta poate deveni usor un focar de microbi si bacterii.

Vestea buna e ca iti poti usura munca folosind nu numai detergenti scumpi din comert, ci si detergenti ieftini dar eficienti, usor de preparat in casa. Un alt avantaj consta in faptul ca acestia din urma nu sunt deloc toxici si nu necesita frecare.

Poate parea greu de crezut, dar chiar merita sa incerci detergentii pe care ti-i ilustram in continuare. 

Vei fi uimit de eficienta lor!


Bicarbonat de sodiu

• Toarna continutul unui plic de bicarbonat de sodiu in vasul de toaleta

• Lasa-l sa actioneze peste noapte

• A doua zi dimineata, trage apa de mai multe ori pentru a clati bine vasul toaletei

• Foloseste peria de WC pentru a elimina toate urmele de murdarie de pe marginile vasului de toaleta

• Vasul toaletei va straluci de curatenie

Bicarbonat de sodiu si otet

Bicarbonatul de sodiu este foarte eficient pentru indepartarea petelor persistente de murdarie si a depunerilor, in timp ce otetul alb este ideal pentru dezinfectarea suprafetelor. Otetul este usor acid si detine proprietati antimicrobiene, eliminand astfel in mod eficient bacteriile si neutralizand mirosurile neplacute.

Ingredientele necesare:

• 1 cana de otet

• O jumatate de cana de bicarbonat de sodiu

• Toarna otet alb in vasul de toaleta

• Lasa-l sa actioneze timp de 30 minute

• Inmoaie peria de WC in otet si presara peste ea si putin bicarbonat de sodiu

• Freaca cu peria marginile si suprafetele laterale ale vasului de toaleta, completand cu bicarbonat sodiu pana epuizezi tot continutul unui plic

• Acesta este cel mai sigur si cel mai simplu mod de a dezinfecta toaleta de microbi si bacterii.

Cele doua ingrediente naturale lucreaza eficient si usureaza curatarea si dezinfectarea toaletei. In plus, sunt incomparabil mai ieftine decat detergentii chimici din comert.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi pe Facebook sau Google+.
- See more at: http://www.secretele.com/2015/12/prepara-ti-acasa-propriul-detergent.html#sthash.Bk1oE531.dpuf

27.01.2016

Cum sa scapi de grasimea depusa pe brate

Grasimea de pe brate apare din cauza acumularii in exces de grasime in zona respectiva. Desi poti scapa, relativ mai usor de grasimea depusa pe alte parti ale corpului, surplusul de grasime din zona bratelor reprezinta o provocare majora.

Mai mult, pungile de grasime formate fac bratele sa para lipsite de fermitate si destul de inestetice.

Varsta reprezinta un alt factor al aparitiei grasimii bratelor. Dupa 30 de ani, corpul incepe sa inmagazineze mai multa grasime in anumite zone, iar masa musculara incepe sa scada. Grasimea tinde sa ia proportii mai mari decat masa musculara si din acest motiv, bratele isi pierd fermitatea. 

Mai mult, descresterea activitatii metabolismului este un alt motiv al aparitiei grasimii bratelor. Odata cu varsta, activitatea metabolica scade si se ard tot mai putine calorii.

Daca ai probleme cu bratele netonifiate, nu dispera, exista o modalitate de a scapa de grasimea persistenta si de a avea o musculatura tonifiata cu ajutorul unor serii de exercitii.

Exista cateva sfaturi utile care te vor ajuta sa previi acumularea de grasime astfel:

Alimentatie corespunzatoare:

Acesta este primul pas, daca vrei sa previi ca bratele tale sa devina neingrijite, avand in vedere ca malnutritia poate conduce la acumularea de grasime. Regimul tau alimentar trebuie sa constea in fructe si legume consumate zilnic. Mai mult, include mai multe fibre in mesele tale, caci vor creste activitatea metabolica, iar caloriile si grasimea in exces vor fi arse. Senzatia de satietate va dura mai mult. Deasemenea, consuma produse slabe si carbohidrati cu ardere lenta mai frecvent.

Gustari in loc de mese:

Ia gustari in loc de mese regulate si asta te va satura, in timp ce vei reduce consumul de mancare.

Nu evita micul dejun:

Daca eviti micul dejun, vei manca mai mult pe parcursul zilei.

Mai multa apa:

Bea mai multa apa in timpul zilei pentru a spori activitatea metabolismului. Mai mult, bea apa inainte de masa si vei manca mai putin.

Ceai verde:

Incepe ziua cu o cana de ceai verde. Deasemenea, bea 3-4 cesti de ceai verde in timpul zilei, iar corpul va putea sa arda grasimea acumulata, crescand totodata activitatea metabolismului.

Exercitii cardio:

Acestea iti vor permite sa arzi caloriile, acumulate prin consumul de mancare, mult mai usor. In videoclipul de mai jos vei vedea exact ce exercitii trebuie sa faci pentru a rezolva problema.


Scari:

Alege, intotdeauna, scarile in locul liftului, deoarece prin intermediul lor vei putea sa scapi de surplusul de calorii.

Daca faci aceste exercitii in fiecare zi, si tii cont de sfaturile mai sus mentionate, vei putea sa diminuezi grasimea in exces de pe brate.Multa bafta!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.
- See more at: http://www.secretele.com/2015/12/cum-sa-scapi-de-grasimea-depusa-pe-brate.html#sthash.eYhzZ3KX.dpuf

18.01.2016

Ecoera

Nu v-am povestit încă despre noua comanda de la Farmacia Tei, insa nu ma pot abtine sa nu v-o prezint pe aceasta:)!!!
De mult timp cochetez cu gândul de a alege o alternativa naturală la detergentul de rufe. In totalitate nu voi putea renunța la el, sunt constienta de asta, mai ales detinand 3 țânci ce pot distruge chiar si cel mai bun echilibru;))), mai ales ca ne-am specializat in achizitionarea de saci cu Ariel de minim 10 kg si fix unul dintr-asta am început nu de mult, deci intr-un fel sau altul trebuie consumat!
Nucile acestea de săpun le vanez de muuult timp. Ce m-a descurajat a fost faptul ca pe site-urile de profil comenzile erau de 150-200 de lei lejer, iar nucile nu ajung la un asemenea pret, ci dimpotrivă , au un pret mai mult decât rezonabil. Eu de ex, pe o punga de 0,5 kg am plătit 16 lei. Pe site scrie ca am 105 spălari asigurate cu aceasta cantitate. Nu țin sa le folosesc la intreaga capacitate, vreau doar sa le testez momentan, alături de Ariel-ul meu de o viața.
Am înțeles ca in cazul rufelor albe, nucile de săpun pot cauza ingalbenirea tesaturii.  In ajutorul lor vine un înalbitor pe care eu nu l-am cumpărat. De ce? Deoarece prețul era de 22 lei/ kg si mi s-a părut mai  util sa incerc sa folosesc nucile in paralel cu detergentul pe care il am deja, decât sa mai fac un experiment.
Am ales in schimb sa cumpăr 2 pungi de 0,5 kg de bicarbonat, cu care planuiesc sa elimin piatra depusă prin toate locurile din casa in care s-ar putea găsi:) si 2 kg de soda de rufe, a 7 lei/ kg. 
Cat pentru pete, cat pentru piatra, soda aceasta va fi valorificata din plin. Abia aștept sa ma laud cu rezultate pozitive.

Ps: Articolul sta de multisor in draft si de atunci am folosit cam tot ce a fost in pachet, cu o singura mențiune: nu m-am încumetat sa folosesc nucile singure la spălat, ci in combinatie cu detergentul obișnuit. 

Dupa cum se vede, am plătit foarte putin, deci din punctul meu de vedere nu am riscat nimic. Va țin la curent cu rezultatele obținute!

Cum adaugam pagina de Facebook pe blog?

Cum adaug Facebook Like box pe blog/ Adaug Facebook Like box pe blogul meu

 Acest "social plugin" poate fi folosit doar dupa ce in prealabil exista o pagina de Facebook a blogului, in concordanta cu profilul acestuia.
  Acest  Facebook Like box ajuta la vizualizarea numarului de vizitatori ai blogului care au dat Like paginii create, afisand in acelasi timp in interiorul sau previzualizari ale ultimele postari de pe blog.
In acelasi timp, cititorii pot da like, iar in momentul in care nu vor sa mai intre sa verifice e-mail-ul, afla notatile direct de pe Facebook, urmand a intra pe blog atunci cand gasesc ceva interesant de citit.

 Pentru inceput, trebuie sa aflam URL-ul paginii de Facebook create:
  Pentru asta trebuie sa ne conectam la Facebook;
  Din dreapta sus accesam sectiunea Account apoi Manage Pages de unde selectam pagina dorita;
  Copiem URL-ul din bara de adrese a browser-ului.
  Acesta va arata in felul urmator:


 respectiv: https://www.facebook.com/ZambetDeInger/?ref=hl


Rezovat primul pas, vom trece la configurarile Like box-ului:

  Mergem la pagina de configurare a Like box-ului;
  Iar in campul Facebook Page URL introducem  URL-ul paginii noastre de Facebook (cel pe care tocmai l-am copiat mai devreme) si apasam Enter;
 Aici putem face anumite setari casetei, iar atunci cand suntem  multumiti apasam pe Get Code;
 Se va deschide o caseta, in care vom copia codul din prima sectiune, cea cu iframe;




Acum sa trecem la adaugarea Like box-ului pe blog:

  • Ne conectam  la Contul de Blogger, selectam Design;
  • In functie de pozitia unde vrem sa apara pe blog acest widget selectam Adaugati un obiect widget;
  • Selectam HTML/JavaScript si introducem codul copiat la pasul anterior;
  • Salvam si valorificam din plin noul widget adaugat!

.

11.01.2016

Comanda eMAG

Am atâtea sa va povestesc încât nici nu stiu daca voi ajunge cândva la zi.
Dupa cum ziceam pe Facebook, eMAG se apropie rapid de locul întâi in clasamentul meu de magazine on line preferate.

- Imi place foarte mult modul de ambalare, foarte atent si profi;

- Curierii aleși pentru livrare sunt mai mult decât ok;

- Coletul poate fi desfacut in prezenta curierului, ceea ce am si făcut;

- Comanda ajunge super rapid; de cele mai multe ori de pe o zi pe alta, in mai putin de 24 de ore;

- Comanda minima pentru transport gratuit este de 150 lei; aceasta clauza este preferata mea:)), recunosc!!!

- Un mare plus este divizarea comenzii, pentru a nu întârzia intreaga comanda pentru ceva ce nu este la acel moment disponibil sau nu s-a încadrat in timpul lor; in acest fel , pentru trei produse diferite am primit 3 colete in zile diferite:), fără costuri suplimentare!
 
Vorbeam despre un cadou de Crăciun, comandat vineri, cu 5 zile înainte de ziua cea mare; am avut emoții, nu stiu de ce nu m-oi fi trezit mai din timp. Cert e ca am rămas fără un cadou si chiar nu reuseam sa ajung in magazine, plus ca asemenea prețuri nu as fi găsit niciunde. Așadar am plasat rapid comanda, care a venit in timp util si nu mi-a provocat decât gânduri bune si bucurii:)


Despre cadou, numai de bine, a fost foarte apreciat, iar despre Cosul Traditii nu pot spune decât ca a avut un alt vin decât cel din prezentarea de pe site. 
Pe noi nu ne-a deranjat, oricum nu puteam aprecia daca a fost un vin mai bun sau unul mai slab si fiind oferit cadou, chiar a arătat frumos, ambalat din intr-o cutie frumoasa roșie, cu fundita festiva.

Eu sunt curioasa daca are cineva siguranță ca parfumurile acestea sunt originale. Am riscat doar pentru ca era vorba de eMAG, insa altfel mi-as fi pus multiple semne de întrebare referitor la acest aspect. 
Ce credeți, la acest pret, poate fi vorba de un parfum care sa nu fie fake?

Tellur & Buzzstore!

BUZZstore a ajuns ca un fel de Mos Crăciun pentru noi.
Vine cu drag, cu surprize tot mai frumoase si nu ne ocoleste deloc.
De aceasta data ne-a cadorisit cu o serie de echipamente de care credeam ca se va bucura doar bărbatul casei, insa le-am preluat rapid si eu, întrucât nu sunt deloc greu de folosit, dar mai ales, sunt utile.
Ia vedeți aici câtă bucurie:):

La masina mea, de exemplu, nu merge antena. A avut domnul grija domnul meu sa mi-o piardă, la o spălare a mașinii, cand a trebuit sa o des jos. Mi-a pus in loc una minuscula, care nu prinde decât ce si cand vrea el. La posturi de radio ma refer, ce credeati:)))?

Așadar intra in scena primul cadou: 

Modulatorul Fm!

Acesta este un lucru foarte util in acest sens. Conectat la bricheta mașinii, ajutat de o memorie externa pe care salvam tot ceea ce iubim si / sau ne trece prin cap, intrat pe o frecventa pe care nu este nici un post de radio si care sa fie aceeași cu cea a radio-ului mașinii si drumurile lungi sau scurte vor fi o plăcere. 
In ajutorul nostru intra telecomanda acestuia. Micuta si usor de folosit, poate fi utilizată de orice pasager, fără a deranja șoferul cu zeci de cereri de schimba melodia!

Trecem rapid la cadoul doi:)

Camera auto:


Foarte utila la drum, se fixeaza frumos acolo unde ne dorim si nu ne incomodeaza in timp ce își face treaba. Pentru siguranță in trafic, sau doar pentru a surprinde peisaje frumoase in timp ce mâinile stau cuminti pe volan, este mai mult decât perfecta. 
Pentru a o putea utiliza este nevoie de un card de memorie, de marimea pe care o dorim, pe care sa se salveze filmuletele realizate, pe care le putem revedea prin simpla înlaturare a cardului si introducere intr-un cititor de card conectat la calculator sau direct in laptop, care cu siguranță este prevazut cu cititor de card.

Noi am pornit cu ea si cu Modulatorul FM intr-o excursie si am omis sa le studiem in prealabil, încântati ca putem sa le testam intr-o plimbare atât de frumoasa. Din păcate ne-am întors asa cum am plecat:(, insa am recuperat din plin dupa acest episod:))

Am ajuns la cadoul trei, respectiv suportul de tableta:



Suportul de tableta m-a speriat cand am deschis cutia. Mai apoi, chiar am ras de temerile mele nefondate, întrucât este atât de usor de utilizat încât chiar si un copil o poate face fără probleme.
Are sistem de prindere pe fereastra, cu ventuza ce susține greutatea tabletei fara probleme si se poate regla si pe tetiera scaunului din fata astfel încât copilul sa poată urmări liniștit ceea ce-si dorește. In cazul in care dorește sa o utilizeze in casa si sa nu-si folosească mâinile pentru a o susține, se poate aseza la fel de bine pe un plan drept si copilul e fericit.
Cine nu are copii, nu stie ce înseamnă un drum mai lung in compania lor:)) Se plictisesc din primele 5 minute si începe distracția. Pun întrebări mii, se cearta intre ei, pleaca de la locurile lor, etc, ceea ce nu e deloc bine pentru siguranță lor si nici pentru atenția soferului, care oricât de distributiva ar fi, e distrasa pe loc.

In același timp, suportul poate susține la fel de bine un GPS, un iPad, un telefon sau ce mai dorim noi, pentru a ne ușura drumul nefolosindu-ne mâinile si nu a ne pune in pericol.

In pas rapid am ajuns la cadoul cu numărul patru, preferatul meu:))

Așadar, pam pam: selfie stick-ul wireless!!!




Are un BRAT incredibil de lung, este wireless si este tot ceea ce si-ar putea dori un iubitor de fotografii, al cărui partener a obosit de mulți ani sa mai facă pe fotograful in orice minut:)))

Pentru conectare nu e nevoie de mai mult de o secunda. Activam Bluetooth-ul de pe telefon, deschidem si stick-ul prin butonul pe care il are in partea inferioară si asta e tot, întrucât pe telefon deja apare conexiunea. E imposibil sa nu recunoasteti stick-ul, așadar acceptati conexiunea si gata.
Pentru a salva bateria, închideti si redeschideti daca știți ca aveti un drum mai lung fără posibilitatea de a incarca telefonul si stick-ul. Acesta din urma se incarca usor la laptop. La prima utilizare, la noi nu a fost nevoie de încărcare, deci nu am decât cuvinte de lauda.

Poze am deja cateva sute:)), nu cred ca va doriți sa fiti sufocati de ele, asa ca ma opresc aici si va invit sa cumparati cu încredere echipamente de acest fel, întrucât cu siguranță va vor ușura viața.
Recunosc, nu mi-ar fi trecut prin minte ca poate fi asa usor!

Mulțumim , Tellur, pentru cadou, mulțumim, BUZZstore pentru intermediere! Cu siguranță ati făcut mulți oameni fericiti pana acum!

08.01.2016

Presents from U.S.A.

A trecut deja o buna bucata de vreme de cand le-am primit si uitasem deja de ele.
Noroc de faptul ca am încercat cumva sa le pozez- nu sunt toate, dar nu mai are importantă - si am găsit fotografiile undeva intr-un mesaj privat pe Facebook, întrucât nu mai aveam memorie pe telefon si alta cale nu am găsit decât de a     deschide mesageria si a trimite sotului meu fotografiile făcute.
Am primit daruri tare frumoase, cum se întâmpla de fiecare data.
 Imi pare tau ca nu v-am arătat si pana acum, insa măcar de acum înainte voi impartasi cu voi bucuriile familiei mele.
E tare frumos sa deschizi un cadou alături de copii! Te molipsesti automat de bucuria lor si redevii copil, indiferent de ce îți arată buletinul;))

Nu sunt toate; cel putin din ce imi amintesc eu lipseste:
- un parfum pentru soțul meu, il depistez si il pozez:))
- o pereche de Skechers, ii gasesc eu si pe ei;
- o pereche de jeans pentru copil, care nu-mi pot imagina unde au dispărut.
- o pereche de jeansi negri care nu se vad de sub geaca neagră;
- o lumanare parfumata care a rămas abandonata in poseta primită, semn ca are toate șansele sa rămână acolo pentru următorii 2-3 ani, pana ii vine rândul la purtat:));
- si bineinteles o geanta întreaga de dulciuri, căreia in loc sa-i fac fotografie, am filmat-o din greșeală.

Ce sa zic? Noua ne-au plăcut toate!!!
 Au o calitate pe care nu am regasit-o in alte tesaturi din alte serii de cadouri- si stiu ce zic, întrucât bunicuta calatoreste mult si e tare generoasa de fiecare data, deși suntem atât de mulți:)))
 Voi ce ziceti? V-ar fi plăcut sa le primiti??