22.06.2014

Eucerin Sun si o noua provocare

Despre pielea mea ce sa va spun?
Iubeste Eucerin! Si  asta sunt sigura ca s-a vazut intr-unul din articolele precedente, datorita carora v-am putut aduce pe fata unora dintre voi un zambet cat toate zilele! Mi-ar fi placut sa aveti toate aceasta bucurie!
Va amintiti desigur de propria mea provocare, apoi de a voastra, provocare la care v-am supus astfel incat sa va pot oferi impreuna cu sponsorul bucuria de a testa la randul vostru aceste produse minunate.
Nu folosisem nimic de la Eucerin pana atunci si m-am trezit brusc, uimita de ignoranta mea. Nu stiu cum de am putut ajunge pana la 30 de ani atat de dezinteresata de pielea mea.
Traiam cu certitudinea, falsa, desigur, ca... cu cat imi aplic pe fata mai putine creme cu  atat mai bine. M-am trezit nu de mult ca m-am dus la un salon pentru un machiaj profesional si am fost certata de-a dreptul pentru ca nu imi ingrijeam tenul corespunzator. Il exfoliam periodic, temeinic si cam atat. Aveam impresia ca daca am tenul gras chiar nu mai e nevoie de nimic altceva, iar in momentul in care doamna respectiva mi-a aplicat fondul de ten si apoi pudra, fara o baza cremoasa, la nici 30 de minute aratam de parca aveam o masca ce crapase efectiv in zona ochilor si a buzelor. Atunci am aflat eu ca pana si tenul gras are nevoie de hidratare...iar al meu cu atat mai mult. Chiar ma intrebam de ce dupa aplicarea pudrei mai trezesc mereu cu piele exfoliata fix cand mi-e lumea mai draga.
Astfel, am intrat in posesia gamei de produse Eucerin Volume Filler si de atunci le tot folosesc. Pe langa efectele incredibile ce nu au intarziat sa apara, m-am bucurat pentru prima data de niste produse cu factor de potectie solara. Alt aspect caruia nu i-am dat importanta si ma tot intreb de ce? de ce? de ce?
Acest fapt mi-a deschis ochii si m-a facut sa imi amintesc de faptul ca voi pleca in curand la mare si eu inca nu m-am pregatit inca.
Am aflat ca Eucerin are o serie de produse de protectie solara, special create pentru pielea sensibila.

Gel-cremă împotriva alergiilor solare FPS 25
















 • Textură lejeră
• Rezistent la apă
• Fără parfum
• Fără emulgatori pentru a minimiza riscul de alergii
• Eficacitatea şi compatibilitatea cu pielea confirmate la pacienţii cu alergii solare 

 Ofera protecţie medie UVA/UVB (în conformitate cu recomandările UE) pentru pielea predispusă la alergii solare. Protecţie dovedită împotriva alergiilor cum ar fi erupţia polimorfă la lumină (EPL) sau acneea estivală.
















    Fără parfum
• Fără emulgatori pentru a minimiza riscul de alergii
• Textură lejeră
• Calmează, răcoreşte şi regenerează pielea iritată de soare
• Eficacitatea şi compatibilitatea cu pielea confirmate la pacienţii cu alergii solare
 
Oferta este foarte, foarte generoasa, produse se gasesc pe alese si pentru toate situatiile.
Eu sunt sigura pe preferatul meu ar fi spray-ul cu protectie ridicata, intrucat voi calatori alaturi de cei mici si eu au prioritate momentan. Chiar daca ii voi tine mai mult sub umbrela, soarele totusi este neiertator cu pielea noastra si e pacat sa sufere mai tarziu din cauza neglijentei mele. Modul in care poate fi aplicat e super la indemana si cu siguranta ultra rapid si extraordinar de eficient.

Acestea fiind  spuse, mai ramane sa completez inscrierea pe  blogul ales si sa va rog sa imi tineti pumnii stransi, pentru a putea din nou sa va fac cea mai frumoasa surpriza a verii.
Katynel este cea care  m-a inspirat! Daca doriti, timp ar mai fi pana pe 23 seara sa scrieti articolul vostru si sa va implicati alaturi de mine in aceasta cursa frumoasa!

Va pup!

12 comentarii:

  1. Detaliat si la obiect,articolul ne arata ca solutia pentru o piele sanatoasa si frumoasa,in orice sezon. Eucerin,o gama care are grija de pielea noastra.Multumim ,pentru articol.

    RăspundețiȘtergere
  2. un articol cu multe informatii ,succes :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Informatiile sunt ft utile . Nu am incercat nimic din gama Eucerin , dar tot spray-ul cu SPF50 m-ar tenta si pe mine , in special ptr "strumfii " mei ! Mult succes , draga mea ! ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. veronica picioroagaduminică, iunie 22, 2014

    f bun articol si-ti tin pumnii! eu am vazut niste statistici privind leziunile canceroase datorate expunerilor la soare fara spf si m-am ingrozit !!!! Eu sunt una dintre norocoasele care se bucura de cremele Volume Filler de la Eucerin ...cu mana pe inima iti spun ca le-am folosit permanent si tenul meu arata mult mai luminos si tonic ! facusem deja niste ..bai de soare si tenul meu era chiar insetat as putea spune ...am vauzt pe zi ce trecea efectele unor creme bune si rezultatul minunat al unei ingrijiri ca la carte ! Si fiindca eu am deja cremele cu spf de la Eucerin ..confirm toate cele spuse de tine !! Sunt eficiente si atat de placut de suportat! Nu ramane senzatie de piele grasa , lipicioasa si are un miros suav f fin . Astfel, si eu si fetita mea ne bucuram de soare fara ingrijorare! ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Tot pt spray cu SPF 50 as opta si eu. Factorul de protectie trebuie sa fie ridicat pt ca o singura zi "cu garda jos" iti poate strica toata vacanta. Am folosit crema in anii trecuti, dar cred ca spray-ul intra mai repede in piele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga mea iti tinem pumnii stransi!!Mult succes!!

    RăspundețiȘtergere