12.08.2013

Din nou la mare!



 

Am iubit marea de cand ma stiu. Am iubit si muntele in aceeasi masura, insa la munte merg mereu, asa ca vacanta fara putin soare, nisip si multa sare nu e vacanta pentru mine.
Cea mai frumoasa amintire o am din copilarie, poate era chiar primul an in care am vazut-o pe ea, pe regina vacantelor perfecte. Revad cu ochii mintii franturi si ma ajuta fotografiile facute atunci. Au trecut cel putin 25 de ani de atunci.
Eram atat de mica, in ochi mi se citea fericirea pura, fara nici un petec de hainuta de mine, doar o palarioara ce imi acoperea obrajii rosii, in timp ce munceam de zor sa-mi construiesc palatul;)
Din acea vacanta la mare m-am intors cu o papusa frumoasa foc, papusa care multi ani a stat cuminte pe mobila, cat mai sus, sa nu cumva sa o stric, la care ajungeam cu greu atunci cand eram singura acasa si pe care nu o mai puteam pune la loc;)))
 In timp, am vazut cam toate statiunile de la Marea Neagra, in concediile in care imi insoteam parintii sau mai tarziu, in taberele  pentru copii.
La Costinesti am ajuns tarziu, dupa ce am terminat facultatea si am putut pleca de capul meu, cu iubitul meu de mana. Poate si pentru ca mi-am dorit atat de mult sa ajung acolo, poate pentru ca era prima noastra vacanta impreuna, m-am simtit pentru prima data libera; eram atat de fericita si implinita.
Nu pot alege 100 de motive pentru care iubesc Costinestiul, d'apoi 10, sau 5, sau 3, insa pot spune ca e cea mai vie statiune, cea mai plina de viata si va ramane mereu ca fiind cea mai importanta pentru mine.
Pe www.Ecazarecostinesti.com am gasit o gramada de locuri de cazare. Nu stiam sa existe un asemenea site, atat de complex, ca dupa o simpla cautare sa ma aleg  cu vacanta rezolvata pe jumatate.
Pensiunea Steffano mi-a atras atentia prin imaginile postate. Imi place faptul ca este micuta, deci nu e mare aglomeratie si pentru noi e ideal ca locul in care alegem sa ne cazam sa fie intim si linistit. Amplasata fiind in Costinesti, are din start o bulina rosie din partea mea, pentru ca desi ne dorim liniste la locul de cazare, ca si statiune nu vom alege niciodata una aleasa prepponderent de persoane diferite mult de noi. Vrem sa fim inconjurati de tineri si se stie despre ei ca sunt tineri si nu au nevoie de multe pentru a fi fericiti. Important mai este si ca pensiunea detine restaurant, astfel incat sa putem lua un mic dejun rapid inainte de plaja, sau o masa calda la pranz.

Parerea mea despre Costinesti v-am zis-o deja si nu ma mai repet, insa referitor la litoralul nostru, vad tot mai des persoane care calatoresc  in strainatate atunci cand aleg vacanta de vara. Ma cam doare sufletul cand vad atata promovare pentru ale meleaguri, cand avem o tara atat de frumoasa, ce merita cu adevarat scoasa in evidenta.
Recunosc, am ales si eu in cateva randuri altceva, ca deh, tot omul spera la mai bine siii, daca reclamele anunta peste tot caini cu colaci in coada, cum era sa nu ma lamuresc de una singura?
Plus ca acum avem copii mici si am tot ales cu sufletul la ei si la nevoile lor.
Concluzia:  Avem o tara minunata, cu oameni deosebiti, care ne pot oferi mult mai mult decat ne ofera vecinii nostri, nu e pacat sa le umplem lor buzunarele, in timp ce litoralul nostru sta cuminte si ne asteapta sa-l alegem pe el.
Cum ar arata concediul la mare daca as avea norocul sa castig? O, Doamne, ar fi ca acea prima vacanta lipsita de griji din studentie. As lasa copiii cu bunicii fara macar a le spune unde mergem, mi-as lua minimul necesar de haine si de bani si pe ici ti-e drumul. As scapa de planificari interminabile si de mii de intrebari c'o fi bine, ca n'o fi,  as scapa de liste cu lucruri necesare si de bagaje care sa distruga masina sub greutatea lor si as fi libera din nou, chiar daca pentru scurt timp.

Multumesc Alice, pentru aceasta sansa, iar cei interesati intrati pe link pentru mai multe detalii.

GA Triodeluxe & Carla

Carla e pusa pe fapte mari si ne rasfata in ultimul timp cu o gramada de surprize!
Daca vreti sa beneficiati si voi de premii, va invit sa va inscrieti aici, cat mai curand.

06.08.2013

Buzzzzzz Store


Cand am auzit prima data de BUZZStore, am privit in jur destul de sceptica..

Nu aveam nici suficient timp la dispozitie atunci cat sa ma informez corespunzator, pentru ca, peste foarte putin timp au inceput sa apara multe, dar multe poze si filmulete cu continutul cutiei minune expediate spre testare si ce pot sa spun decat ca am murit efectiv de ciuda ca am pierdut sansa de a ma califica pe lista primilor 100 de inscrisi pentru testarea Kit-ului Gerlinea???
Am copiat o fotografie de pe pagina de facebook BUZZStore sa vedeti si voi ce am pierdut pentru ca nu am fost atenta de la inceput.
Cu siguranta vor urma kit-uri de testare tot mai interesante, asa ca m-am inscris fara ezitare si astept cu sufletul la gura noutati.
Va povestesc asadar si voua, cine stie cui ii e utila informatia;)

 Mai multe detalii puteti afla mai jos:

Ne bucuram ca vrei sa afli mai multe despre BUZZStore!
Suntem o comunitate de lideri de opinie (BUZZeri) a caror parere conteaza atat pentru cei cu care intram in contact zi de zi in mod direct sau prin retelele de socializare – prieteni, colegi, familie , cat si pentru dezvoltatori de noi produse si servicii.

Pe scurt, primim spre testare, in mod GRATUIT, cele mai noi produse si servicii lansate pe piata. Daca ne plac (sau nu), ne exprimam parerea sincera prin intermediul site-urilor de socializare,  blogurilor sau in discutii libere.

Daca esti o persoana curioasa si iti place sa testezi noi produse si servicii aparute, iti place sa comunici cu prietenii direct sau prin internet (retele sociale, blog), alatura-te comunitatii BUZZStore dand click pe acest link 
http://buzzers.ro/invite/01043b512e115182470eaddca6da4b04

De acest lucru am aflat de la prietenii nostri de la BlogAwards care in acest articol prezinta intr-un mod tare frumos sansa noastra ca bloggeri de a obtine in continuare premii faine si recunoasterea meritelor noastre.
Va invit inca o data sa va inscrieti aici fara ezitare, intrucat nu aveti nimic de pierdut, ci doar de castigat!

Rasfat apicosmetic de la Carla

V-ar placea sa primiti in dar aceste frumoase produse?
Nimic mai simplu, inscrierea se poate face aici!

Concurs aniversar colorat de la Carla

Daca va plac premiile colorate la fel de mult cum imi plac mie, va invit sa va inscrieti aici, ca nu aveti ce pierde!
Aveti mai putin de o luna la dispozitie sa completati formularul, asa ca nu pierdeti aceasta sansa!